Treba mi rijecnik!

Započeo D143L0, Jun 28, 2010, 19:34:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Trebam neki dobar program da mogu prevesti server...Zapravo trebam jako dobar program tj rijecnik da mogu prevaÄ'ati server ENG-HR rijecnik...Hvala
Poslednja Izmena: Jun 28, 2010, 19:43:24 POSLE PODNE od D143L0

???

Google?

O meni:
    Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:
    Tutoriali: [/list]

???
    translate.google.com?

O meni:
      Geek, gamer, i internet freak :) , bavim se web-designom, umjetnoscu, game developmentom.

Mape:

Ako nesto zasteka, probaj s ovim : http://www.prevedi-sad.com/
      Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
      http://www.genius-gaming.com

Preporuke sve osim translate.google to neprevodi dobro preporucam rjecnik.net to je dobro ali sporo prevodi ali barem bude tocno
      Little Devil will burn you

Citat: PeroCM poslato Jun 29, 2010, 11:27:49 PRE PODNE
      Preporuke sve osim translate.google to neprevodi dobro preporucam rjecnik.net to je dobro ali sporo prevodi ali barem bude tocno
      Google translate jos najbolje prevodi... PRobaj isti tekst ubacit rjecnik.net i vidit ces da ce Translate imat vise smisla... Samo zato sto translate ljudi koriste za pune recenice a ne za jednu rjec neznaci da je losiji.

O meni:

Mape:

Google translate prijevodi na staro hrvatski jezik. Dok na njemacki i engleski prijevodi dobro..

Ali ako idete s hrvatskog na engleski nece dobro prevesti, jer hrvatski jezik nije updatean..

Point... & win  :)

O meni:

Mape: