[POMOC] Kosac Trave

Započeo lv, Maj 11, 2014, 17:03:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

lv

*

Skripta koju koristim:UnderPoint RP v0.1
Detaljan opis problema: Editovao sam  posao kosac trave. Posto je po meni jako [cenzura]avu da bude KosiTravuRand, promenio sam u checkpointe koji idu redom.. Problem je u tome sto kada kucam /kositravu, stvori se checkpoint, ali kada odem do njega, nece da prikaze drugi, koordinate su tacne. KosenjeTrave je postavljeno na 1.
Dio skripte: YCMD:kositravu(playerid, params[], help)
{
    #pragma unused help
    #pragma unused params
    if(UlogovanProvera[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,"{FFCC00}[SS:RP]{FFFFFF} "CRVENA"Moras se ulogovati da bi koristio ovu komandu!");
if(PlayerInfo[playerid][pPosao] != POSAO_KOSACTRAVE) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"{FFCC00}[SS:RP]{FFFFFF} "BELA"Nemas posao kosaca trave!");
if(KosenjeTrave[playerid] != 0) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"{FFCC00}[SS:RP]{FFFFFF} "BELA"Vec imas aktivirano kosenje, kucaj /prekiniposao!");
    if(PosaoOprema[playerid] == 0) return SCM(playerid,-1,""SPLAVA"{FFCC00}[SS:RP]{FFFFFF} "BELA"Niste uzeli opremu za posao (/oprema)!");
if(!KosenjeVozila(GetPlayerVehicleID(playerid))) return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"{FFCC00}[SS:RP]{FFFFFF} "BELA"Niste u kosilici!");
SetPlayerCheckpoint(playerid, 1928.0717,-1234.3527,18.0249, 5.0); // Koordinate
KosenjeTrave[playerid] = 1;
SCM(playerid, -1,"{FFCC00}[SS:RP]:{FFFFFF} Poceo si sa kosenjem trave, prati crvene markere.");
return 1;
}

Evo ga gde treba da mi izbaci drugi check point

if(KosenjeTrave[playerid] == 1 && CID >= kosilica[0] && CID <= kosilica[6] && GetPlayerState(playerid) == 2)
{
if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 3.0, 1928.0717,-1234.3527,18.0249))
{
  SCM(playerid, -1,"{FFCC00}[SS:RP]:{FFFFFF} Nastavite sa kosenjem trave.");
  SetPlayerCheckpoint(playerid,1898.9652,-1222.1378,16.9995, 3.0);
  KosenjeTrave[playerid] = 2;
  }
  }

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: Maj 11, 2014, 17:14:24 POSLE PODNE od HD:RP ||LaZaRe^ic
Pišem skriptu isključivo kad sam naduvan

lv

*

bump

lv

*

Pa napravio sam samo prosli posao Aks Express Dostavljac, i po tome sam radio, a onaj posao radi bez problema, ne znam do cega je .

EDIT: A i ima provera, jer pise ISPLayerinrangeofpoint. Koordinate su 1000%tacne
Poslednja Izmena: Maj 12, 2014, 14:30:14 POSLE PODNE od HD:RP ||LaZaRe^ic

lv

*

Sredjeno. Problem je bio u komandi. Napisao sam novu komandu

Moze LOCK