[Pomoc] Otvaranje Garaze

Započeo ▂ ▃ ▅ Rudimental ▅ ▃ ▂, Mart 14, 2014, 18:21:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Scripta koju koristim: Moja
Detaljan opis problema: Pa pokusao sam recimo da uradim kapiju kao sto je na videu https://www.youtube.com/watch?v=mDBLXPvh-jA
ali nece preko MoveDynamicObject da se ovako otvori.. pa me zanima kako srediti da se kapija ovako otvori ??

moras koristiti createobject i moveobject jer jedino tako mozes zarotirati garazna vrata i kada uzimas kordinate uzimas u uglove z x y

Napravis 2 kapije jedna dole i jedna kako hoces da se otvori.
Onda pomocu MoveDynamicObject kad otvaras samo stavis da se rotira po koordinatima od druge kapije..

Nisam bas najbolje razumeo ja kada uradim na MoveDynamicObject ona umesto da se rotira ona se samo digne gore na pola..
jel moze neki mali primer ?

jesi [cenzura] ili sta pogledaj parametre ove
MoveDynamicObject(objectid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:speed);
i ove
MoveObject(objectid, Float:X, Float:Y, Float:Z, Float:Speed, Float:RotX = -1000.0, Float:RotY = -1000.0, Float:RotZ = -1000.0)

i sad mi reci jeli moguce sa movedynamicobject rotirati garazna vrata?
Poslednja Izmena: Mart 14, 2014, 21:19:39 POSLE PODNE od CamPeR1232

Citat: CamPeR1232 poslato Mart 14, 2014, 21:19:02 POSLE PODNE
jesi [cenzura] ili sta pogledaj parametre ove
MoveDynamicObject(objectid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:speed);
i ove
MoveObject(objectid, Float:X, Float:Y, Float:Z, Float:Speed, Float:RotX = -1000.0, Float:RotY = -1000.0, Float:RotZ = -1000.0)

i sad mi reci jeli moguce sa movedynamicobject rotirati garazna vrata?

decko kad naucis malo funkcije javi se ovako suti...
i razmisli malo..
69

@CamPeR1232

MoveDynamicObject i MoveObject su ti dve podpuno iste funkcije, jedina razlika jeste

MoveObject - ako ne koristis plugin Streamer
MoveDynamicObject - Ukoliko koristis plugin streamer

I sta smo na kraju zakljucili hoce li mi neko dati neki mali primer kapije kako da se sredi da se ovako otvara

ja sam ti reko koristis moveobject imas gore paramtere i stavis da ti se rotira kapija po z ja mislim za 90 stepeni

Sredjeno tnx moze LOCK
Poslednja Izmena: Mart 15, 2014, 23:00:31 POSLE PODNE od â–… â–† â–ˆ Alon â–ˆ â–† â–…