[Pomoc] Stanovi

Započeo CADILAB, Mart 10, 2014, 22:15:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Od 0
Detaljan opis problema: Evo imam problem, znaci kada hocu da napravim stan sve radi komanda i to, ali kada kupim stan umesto da me stvori u interioru ono mi pocne da propada kroz zemlju kad da interior nevalja, ali valja. Kada napravim stan vrsta 1 radi sve perfektno, ali vrsta 2 i 3 ne rade nikako, znaci promenio sam do sada 1000 interiora koji valjaju ali nece pa nece.

CMD:nstan(playerid, params[])
{
if(PI[playerid][Admin] < 5) return NisteOvlasteni(playerid);
new id, vrsta, level, cena, Float:X, Float:Y, Float:Z, Float:A, sfolder[80], string[250];
if(sscanf(params, "iiii", id, vrsta, level, cena)) return SCM(playerid, FADE1, "Koristite: /nstan [ID] [Vrta] [Level] [Cena]");
GetPlayerPos(playerid, X, Y, Z); GetPlayerFacingAngle(playerid, A);
if(id >= MAX_STANOVA) return SCM(playerid, ORANGE, " >> Prestigli ste maksimum stanova, molimo da ga povecate !");
if(id < 1) return SCM(playerid, ORANGE, " >> ID Stana nesme da bude 0 !");
format(sfolder, sizeof(sfolder), STAN_FILE, id);
if(fexist(sfolder)) return SCM(playerid, RED, " >> Stan sa tim ID-om vec postoji !");
if(vrsta == 1) // Mali Stan - Garsonjera
{
    SI[id][IzlazX] = 223.20;
    SI[id][IzlazY] = 1287.08;
    SI[id][IzlazZ] = 1082.14;
    SI[id][Int] = 1;
}
else if(vrsta == 2) // Srednji Stan - Stancic
{
SI[id][IzlazX] = 2282.4704589844;
SI[id][IzlazX] = -1139.7797851563;
SI[id][IzlazX] = 1050.89;
SI[id][Int] = 11;
}
else if(vrsta == 3) // Veliki Stan - Apartman
{
SI[id][IzlazX] = 2216.12;
SI[id][IzlazX] = -1076.31;
SI[id][IzlazX] = 1050.47;
SI[id][Int] = 1;
}
SI[id][Cena] = cena; SI[id][Level] = level; SI[id][Zakljucan] = 0;
SI[id][UlazX] = X; SI[id][UlazY] = Y; SI[id][UlazZ] = Z;
SI[id][Kupljen] = 0; SI[id][VW] = id;
strmid(SI[id][Adresa],UlicaStana(id),0,strlen(UlicaStana(id)),255);
format(string, sizeof(string), "[Stan na Prodaju]\nLevel: [%d]\nCena: [%d]\nAdresa: [%s %d]\n'/kupistan da ga kupite", SI[id][Level], SI[id][Cena], SI[id][Adresa], id);
StanPickup[id] = CreateDynamicPickup(19134, 1, SI[id][UlazX], SI[id][UlazY], SI[id][UlazZ]);
StanLabel[id] = CreateDynamic3DTextLabel(string, YELLOW,  X,Y,Z, 25.0, INVALID_PLAYER_ID, INVALID_VEHICLE_ID, 0, -1, -1, -1, 100.0);
SacuvajStan(id);
return 1;
}

CMD:kupistan(playerid, params[])
{
    for(new i; i < sizeof(SI); i++)
    {
        if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 3.0, SI[i][UlazX], SI[i][UlazY], SI[i][UlazZ]))
        {
            if(PI[playerid][Stan] != 0) return SCM(playerid, ORANGE, " >> Vec posedujete jedan stan !");
            if(GetPlayerMoney(playerid) < SI[i][Cena]) return SCM(playerid, ORANGE, " >> Nemate dovoljno novca za kupovinu ovog stana !");
            if(GetPlayerScore(playerid) < SI[i][Level]) return SCM(playerid, ORANGE, " >> Nemate dovoljan level za kupovinu ovog stana !");
            strmid(SI[i][Vlasnik], ImeIgraca(playerid), 0, strlen(ImeIgraca(playerid)), 255);
            SI[i][Kupljen] = 1; SetPlayerInterior(playerid, SI[i][Int]); SetPlayerVirtualWorld(playerid, SI[i][VW]);
            SetPlayerPos(playerid, SI[i][IzlazX], SI[i][IzlazY], SI[i][IzlazZ]); PI[playerid][Stan] = i;
SI[i][Zakljucan] = 1; GivePlayerMoney(playerid, -SI[i][Cena]); PI[playerid][Novac] -= SI[i][Cena];
SacuvajIgraca(playerid); SacuvajStan(i); StanoviLP(i);
}
}
return 1;
}

Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Sredio sam nisam vidio ovo za kordinate sve mi je na X