[POMOC] oko tecta

Započeo Ciger, Februar 28, 2014, 20:55:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:moja od 0
Detaljan opis problema:napravio sam cmd /ao /ho /gmo i kad napisem npr za heada ovako bude (( HeadAdmin Kroni: teks bilo koji )) a meni izbaci ne to sto napisem nego "y"
Dio skripte:
CMD:ho(playerid, params[])
{
	new text[256], string[128];
    if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1337) return SCM(playerid, -1, ""SIVA"(greska) Niste autorizovani za ovu komandu!");
	if(sscanf(params, "ud", text)) return SCM(playerid, -1, ""ORANGE"[EC:RP]: "ZUTA"/ho [text]");
	{
        format(string,sizeof(string),"(( HeadAdmin %s:"BELA" %s "ORANGE"))",pName(playerid), text);
        SCMTA(ORANGE2,string);
	}
	return 1;
}
CMD:ao(playerid, params[])
{
    if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SCM(playerid, -1, ""SIVA"(greska) Niste autorizovani za ovu komandu!");
	if(sscanf(params, "ud", text)) return SCM(playerid, -1, ""ORANGE"[EC:RP]: "ZUTA"/ho [text]");
	{
        format(string,sizeof(string),"(( Admin %s:"BELA" %s "CRVENA"))",pName(playerid), text);
        SCMTA(CRVENA2,string);
	}
	return 1;
}
CMD:gmo(playerid, params[])
{
    if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SCM(playerid, -1, ""SIVA"(greska) Niste autorizovani za ovu komandu!");
	{
        format(string,sizeof(string),"(( GameMaster %s:"BELA" %s "ZELENA"))",pName(playerid), text);
        SCMTA(ZELENA2,string);
	}
	return 1;
}

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Šta ti izbaci? kad napišeš npr "/ho šta ima kod vas"

greska je u parametrima funkcije
u == brojni parametar
d == parametar za ime id

koristi s parametar i radice
69

if(sscanf(params, "s[80]", text)) return SCM(playerid, -1, ""ORANGE"[EC:RP]: "ZUTA"/ho [text]");

Probaj.

Citat: [UG]C++ poslato Februar 28, 2014, 21:00:34 POSLE PODNE
greska je u parametrima funkcije
u == brojni parametar
d == parametar za ime id

koristi s parametar i radice
znam video sam tek kada sam postao al zaboravio sam postat da sam resio hvala moze lock (Ti treba da dobijes moderatora na sve odgovaras i pomazes :D)