[Pomoc] Posao diler oruzija

Započeo [ET]Beks, Februar 28, 2014, 19:59:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: DG
Detaljan opis problema: Evo ovako hocu napraviti posao dilera droge sve sam odradio sto se toga tice bez errora i varninga..:) E sad bi mi trebala ZCMD /mats get i /materials deliver ako neko ima da mi da? :S /sellgun sam nasao ali ovo ne mogu nikako...Hvala unapred..:)
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //
Posetite E-trail Roleplay...Mod na kojem se radi iz dana u dan...Administracija koja je tu za vas 24/7 !

SAMP IP: 91.134.193.97:7784

Forum: www.et-rp.info

pises tu sve sam odradio pa odradi i to i ovo je pomoc u vezi skriptanja ne doniranje ili davanje skripti.
razmislis to je veoma prosto za uradit ukljuci mozak.
69

Hvala ti sto si mi pomogao...:) I skupio bezveze post..:) -.-
Posetite E-trail Roleplay...Mod na kojem se radi iz dana u dan...Administracija koja je tu za vas 24/7 !

Jesil ti neku CMD Počeo radit ?

Hoćeš /droga cmd? da kad kucaš da se drogira ili da se Prodaje droga drugom igraču ?

treba mi za matse ne za drogu jer radim Dilera oruzja..I treba mi komanda za kupovinu i preradu matsa..:)

Nista ovo...:S Treba mi neka ovakva komanda...

CMD:novine(playerid, params[])
{
	if(PlayerInfo[playerid][pPosao] != 4) return SendClientMessage(playerid, 0xB4B5B7FF, "Nemate posao raznosaca novina!");
	if(PlayerInfo[playerid][RaznosenjeNovina] > 0) return SendClientMessage(playerid, 0xB4B5B7FF, "*Vec imas aktivirano raznosenje novina!");
    new idvozila = GetPlayerVehicleID(playerid);
	if(RaznosacNovinaVozila(idvozila))
	{
		PlayerInfo[playerid][RaznosenjeNovina] = 1;
		SendClientMessage(playerid,0x33AA33AA,"Los Santos Novine d.d.");
	    SendClientMessage(playerid,0xFFFF00FF,"(Posao aktiviran) {FFFFFF}Utovari novine u skladistu i odvezi ih do prodajnih mjesta!");
        SendClientMessage(playerid,0xF0F8FFAA,"Pomoc:{C3C3C3} Na mapi ti je oznacena lokacija utovara novina! Utovari i razvezi novine!");
        SetPlayerCheckpoint(playerid, 856.1080,-1062.4297,25.1707, 5.00);
	}
	else
	{
	    SendClientMessage(playerid, 0xB4B5B7FF, "!");
	}
	return 1;
}

CMD:prodajdrogu(playerid, params[])
{
	if(PI[playerid][Posao] != POSAO_DILER_DROGOM) return SCM(playerid, GRAD2, "{56A5D6}|INFO| {C0C0C0} Niste zaposleni kao diler drogom!");
	if(Stvari[playerid][zDroga] == 0) return SCM(playerid, GRAD2, "{56A5D6}|INFO| {C0C0C0} Nemate droge kod sebe!");
	new id, kolicina, Float:Poz[3], hIme[2][MAX_PLAYER_NAME];
	if(sscanf(params, "ui", id, kolicina)) return SCM(playerid, BELA, "{68A4C9}Koristite: {C0C0C0}/prodajdrogu [Korisnicki ID ili Deo imena] [Kolicina droge]");
	if(!IsPlayerConnected(id)) return SCM(playerid, GRAD2, "{56A5D6}|INFO| {C0C0C0} Taj igrac je offline!");
	GetPlayerPos(id, Poz[0], Poz[1], Poz[2]);
	if(!IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 5.0, Poz[0], Poz[1], Poz[2]) || IgracNaReconu[id] == true) return SCM(playerid, GRAD2, "{56A5D6}|INFO| {C0C0C0} Predaleko ste!");
	RPIme(playerid, hIme[0]); RPIme(id, hIme[1]);
	Stvari[playerid][zDroga] -= kolicina;
	if(Stvari[id][zTorba] == 1) Stvari[id][zDroga] += kolicina;
	else
	{
		new dzep = Dzep[id][xDroga] + kolicina;
		new dzepkolicina = dzep - Dzep[id][xDroga];
		new ostatak = kolicina - dzepkolicina;
	    if(dzep > 20)
	    {
	        Dzep[id][xDroga] += dzepkolicina;
	        Stvari[playerid][zDroga] += ostatak;
	        SCMF(id, SVETLOCRVENA, "Ne mozete staviti toliko droge u dzep! %d grama je vraceno prodavcu, a %d ste stavili u dzep.", ostatak, dzepkolicina);
		}
	    else Dzep[id][xDroga] += kolicina;
	}
	format(CmdString, sizeof CmdString, "** %s predaje cudnu vrecicu u ruke %s.", hIme[0], hIme[1]);
	ProxDetector(10.0, playerid, CmdString, LJUBICASTA,LJUBICASTA,LJUBICASTA,LJUBICASTA,LJUBICASTA);
	SCMF(playerid, GRAD2, "(posao) Ostalo Vam je jos %d grama droge.", Stvari[playerid][zDroga]);
	new kkk[2][MAX_PLAYER_NAME], upit[150];
	ImeIgraca(playerid, kkk[0]);
	format(upit, 150, "UPDATE `Igraci` SET `xDroga` = '%d', `zDroga` = '%d' WHERE `Ime` = '%s'", Dzep[playerid][xDroga], Stvari[playerid][zDroga], kkk[0]);
	mysql_query(upit, THREAD_OSTALO);
	ImeIgraca(id, kkk[1]);
	format(upit, 150, "UPDATE `Igraci` SET `xDroga` = '%d', `zDroga` = '%d' WHERE `Ime` = '%s'", Dzep[id][xDroga], Stvari[id][zDroga], kkk[1]);
	mysql_query(upit, THREAD_OSTALO);
	return 1;
}

Iz NL moda, probaj sad uporediti tvoje Definicije za ovu komandu i sve.