SpeedTouch RPG - Prijave za pozicije

Započeo ᵀᴴᴱJames, Februar 08, 2014, 11:11:28 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svim clanovima Balkan samp foruma. SpeedTouch je ponovno pokrenut uz pomoc Dajgora i Randya. Ovo je obavijest u kojoj cu napisati nesto o novom i nadam se uspjesnom pocetku tojest povratku SpeedTouch zajednice. SpeedTouch je imao puno uspona i padova ali odlucilo se da ce se raditi novi gamemod koji bi trebao biti jako zanimljiv igracima. Ali da ne duljim,otvorene su prijave za Super Moderatore,za voditelja Fan Art teama i danas se otvaraju prijave za Mapping Team. Naravno svi se mogu prijaviti tako da ispune formular na forumu i odmah njihova prijava odlazi na razmatranje kod glavnih voditelja servera. Ako zadovolje bit ce obavjesteni u najkracem roku a na njima je da vide tu poruku koja ce stici na njihov mail. Sto se tice samog servera otvoriti bi se trebao negdje oko Uskrsa onda bi bio totalno ureden i server i forum.

Popis prijava:

S postovanjem: SpeedTouch administracija
Poslednja Izmena: Februar 08, 2014, 11:12:02 PRE PODNE od [ST]Siljoâ„¢

*BUMP*

Pozdrav svima,morao sam osvjeziti temu da vas obavjestim da je dosao update foruma tako da mozete doci pogledati i naravno ostaviti neki komentar ako vam se svida. Nadamo se da ce se netko od vas i pridruziti ovoj zajednici.
Forum link: www.speedtouch-samp.com

S postovanjem: SpeedTouch Team

Takodjer, nije bio prvi, ali sam jako davno igrao na njemu. Sretno vam.

Veoma lijepo,drago mi je zbog vas,posjetit ću vas ;)