[POMOC]Comp se gasi

Započeo // xunder, Februar 17, 2014, 16:30:01 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

E ovako juce sam install PES 2010 podesio grafu na high i udjem u igru igram do 90 mnuta i comp sse ugasi. Nije do zagrijavanja gledao sam. Podesio sam grafu na Low ali o5 nista. REzoluciju sam podesio na 800x600 a bila je 600x400 i probao sam sve rezolucije, ali se gasi... pa sta da uragim. Ako neko zna neka napise bio bih mu zahvalan!

Koje napajanje imas mozda ti je napajanje slabo jesi skoro menjao neki deo , koliko se krecu temperature procesora i graficke kada ti se to desi

Kad ti se restartuje komp,odma ga upali i idi u BIOS proveri temperature može biti i da ti procesor ima dosta prljavštine u hladnjaku kad si zadnji put izduvao komp?

forum.sa-mp.com info:
Over 1000 posts.
Over 50 reputation.

Citat: |BN| - Niko poslato Februar 17, 2014, 16:42:30 POSLE PODNE
Kad ti se restartuje komp,odma ga upali i idi u BIOS proveri temperature može biti i da ti procesor ima dosta prljavštine u hladnjaku kad si zadnji put izduvao komp?
probacu, ali nezz jel to do igre posto igram i SAMP-a i CS ali se ne gasi. I nerazumem se bas dobro u to kako da odem u BIOS i kako da vidim temperaturu i ostala cuda.. Probacu da ga ocistim mada ima 1 mesec da je bio na popravci :/