[POMOC] Alarm u vozilu

Započeo Joy, Februar 21, 2014, 19:43:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Joy

*

Mod koji koristim:UP
Opis problema:Pa zelim da napravim kada neko pokusa uc u zakljucano vozilo(to je sad nebitno),da se svjetla auta pale-gase,i da sirena radi.Problem je sad sto neznam koje su funkcije za sirenu i svjetla,i neznam kako bi uskladio te timere,molim vas ako neko zna da pmogne.  ;)
Dio skripte://
Slike/video://
Poslednja Izmena: Februar 21, 2014, 19:43:25 POSLE PODNE od Joy Punisher

.
Poslednja Izmena: Februar 21, 2014, 20:10:32 POSLE PODNE od #STe1Voâ„¢

odradis loop kroz vozila i sad
koristis funkciju OnPlayerKeyStateChange i onda SetVehicleParamsEx sa timerom koji se ponavlja
Poslednja Izmena: Februar 21, 2014, 20:18:04 POSLE PODNE od [UG]C++
69

Joy

*

Citat: [UG]C++ poslato Februar 21, 2014, 20:17:10 POSLE PODNE
odradis loop kroz vozila i sad
koristis funkciju OnPlayerKeyStateChange i onda SetVehicleParamsEx sa timerom koji se ponavlja

Nisam te sada bas najbolje razumio,znam za sta sluze te funkcije,ali nije mi bas jasno to,inace znam radit timere,ali taj alarm i svjelta nisu mi ptpuno jasna,znam da nesto ide SetVehicleParamsEx....Trebalo bi u ovom dijelu da ubacim alarm

for(new i; i < sizeof(VoziloInfo); i++)
{
    if(VoziloInfo[i][vID] == vehicleid)
    {
        if(VoziloInfo[i][vImaVlasnika] == 1)
{
    if(PlayerInfo[playerid][pPosedovanjeAuta] == i || VoziloInfo[i][vZakljucan] == 0 || PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 6)
      {
          if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] == 6) SCMF(playerid,-1,"[DC:RP] "ZELENA"Ulazite u vozilo ID: %d!",i);
new string[128];
format(string,sizeof(string), ""CRVENA"Privatno Auto | "SIVA"Vlasnik: "CRVENA"%s", VoziloInfo[i][vVlasnik]);
    SCM(playerid,-1,string);
    return 1;
}
else
{
                        RemovePlayerFromVehicle(playerid);
new string[128]; SetPlayerPos(playerid, Poz[0], Poz[1], Poz[2]);
        format(string,sizeof(string), ""CRVENA"Auto Zakljucan | "SIVA"Vlasnik: %s", VoziloInfo[i][vVlasnik]);
    SCM(playerid,-1,string);
    return 1;
}
}
}
}

Molim te ako mozes detaljnije da mi to objasnis,ili neko drugi..

Joy

*