[pomoc] zacuvanje akaunte

Započeo El Toni, Januar 30, 2014, 21:30:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: EuroGaming od farkias
Detaljan opis problema: kad se registriram napravim novi acc i idem u scriptfiles>korisnici i tamo stoi ime da sam se registriral ali nema nista u ta papka (fajl) nema ono koliko prae si lvl i to... sta je problem
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

ocito ne zapisuje dobro.. sad mi ne mozemo da nabadamo do cega moze biti, updateuj Y_INI ako koristis INI sistem, a ako koristis fwrite postavi permission za otvaranje foldera / fajlova

Citat: Ermin. poslato Januar 30, 2014, 21:57:48 POSLE PODNE
ocito ne zapisuje dobro.. sad mi ne mozemo da nabadamo do cega moze biti, updateuj Y_INI ako koristis INI sistem, a ako koristis fwrite postavi permission za otvaranje foldera / fajlova
haj prvo ovo da probam yeste mod koristi Y_INI potrazio sam po net ali neznam koij da stavim mozes mi dat link oid najnovi da probam? hvala

Citat: [RF]hopp3Ra poslato Januar 30, 2014, 22:15:58 POSLE PODNE
haj prvo ovo da probam yeste mod koristi Y_INI potrazio sam po net ali neznam koij da stavim mozes mi dat link oid najnovi da probam? hvala

u toj mojoj skripti je updateovan YSI na najnoviju verziju, i nikad nije bilo problema sa čuvanjem to si ti nešto dirao.

Citat: Farkias poslato Januar 30, 2014, 23:26:01 POSLE PODNE
Citat: [RF]hopp3Ra poslato Januar 30, 2014, 22:15:58 POSLE PODNE

u toj mojoj skripti je updateovan YSI na najnoviju verziju, i nikad nije bilo problema sa čuvanjem to si ti nešto dirao.
Farkias brate kad sam skinuo ovaj mod stavio sam ga na USB ona sam ga kopira u PC i sam poceo sredzivat (prevedzivat) i sad u PC mi ne sacuva akaunte a PWN fajl sam prefrlio na onaj mod sto mi e bio na USB i sam ga compilirao na USB i sad uklucim se igram isklkucim se i akaunt je zacuvan.... sta je fintu znaci nisam nista zgresio u skriptu??