[Pomoc]pickup - HITNO

Započeo Arnel_Bp, Januar 25, 2014, 22:15:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:MojaDetaljan opis problema: NAPRAVIM u igrici za pick up coordinate, samo nzm kako da ih sacuvam ? moze pomoc ?
?Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://
Poslednja Izmena: Januar 25, 2014, 22:16:46 POSLE PODNE od Arnel_Bp

Ttu gdje hoćeš da budu koordinate, staneš sa igračem, kucaš /save neki tekst, i sačuva ti se u My Documents, folder GTA San Andreas user files > SAMP ja mislim da se tako zove, fajl savedpositions.
[Tutorial] public OnPlayerText - malo poigravanja

Nudim usluge skriptanja, tražim team sa kojim bi radio. PM ili Facebook: www.facebook.com/keton.dirigent

Citat: dirigent00 poslato Januar 25, 2014, 22:21:00 POSLE PODNE
Ttu gdje hoćeš da budu koordinate, staneš sa igračem, kucaš /save neki tekst, i sačuva ti se u My Documents, folder GTA San Andreas user files > SAMP ja mislim da se tako zove, fajl savedpositions.

nema nista, kad sacuvam pise da ce se sacuvati u neki fajl, samo sto nemogu da ga nadjem..

MyDocuments > GTA San Andreas User Files > SAMP > fajl savedpositions. Tu ti je sačuvalo.

Nudim usluge skriptanja, tražim team sa kojim bi radio. PM ili Facebook: www.facebook.com/keton.dirigent

Citat: dirigent00 poslato Januar 25, 2014, 22:29:33 POSLE PODNE
MyDocuments > GTA San Andreas User Files > SAMP > fajl savedpositions. Tu ti je sačuvalo.

nasao sam i uradio ovako ali kad kucam pise da nema te komande

if (strcmp("/bomb", cmdtext, true, 10) == 0)
	{
		SetPlayerAttachedObject(playerid,1,1252,1,0.053000,0.181999,0.000000,-1.699997,88.599975,1.999999,0.999000,1.124000,1.000000,0,0);
		return 1;
	}

sta da radim ?
Poslednja Izmena: Januar 25, 2014, 22:34:50 POSLE PODNE od Arnel_Bp

Zato što ti sa komandom /save čuvaš samo koordinate, a sa ovom komandom što si ti stavio, ti želiš da dodaš igraču objekat, to su dva različita pojma..

Citat: dirigent00 poslato Januar 26, 2014, 09:52:30 PRE PODNE
Zato što ti sa komandom /save čuvaš samo koordinate, a sa ovom komandom što si ti stavio, ti želiš da dodaš igraču objekat, to su dva različita pojma..

pa to brate... moze pomoc?

Malo čitaj ovdje, razmišljaj, ako misliš da ti drugi rade, nećeš nikad naučiti skriptati...

http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetPlayerAttachedObject