[POMOC] PaintJob

Započeo Horst:3, Januar 18, 2014, 20:03:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: BERP - Moja
Detaljan opis problema: Epa ovako ... Napravio sam Tunesetup - Spremanje Komponenta sa 0 i radi sve okey al sad sam ubacio i za PaintJob i imam funkciju TunirajOvajAuto(carid); i posle GMX tu je tune i sve to ali imam problem ako nemam sacuvano PaintJob opet na svih auta ima paintjob :@ za svih komponenta imam u TunirajOvajAuto - Publiku imam stavjeno if(CarInfo[carid][cKomponenta0] >= 0) { AddVehicleComponent(carid, CarInfo[carid][cKomponenta0]); a za paintjob imam ovako if(CarInfo[carid][cPaintJob] != 999) { ChangeVehiclePaintjob(carid, CarInfo[carid][cPaintJob]); i opet nece :@ na svih auta ima paintjob kako da napravim da nema na svih nego samo na tih sto su sacuvanih ?
Dio skripte: Koju vam treba dacu vi
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /

Setuj autima paintjob na 999, onima koja ga nemaju
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

uzeo si neki GM znam to :D ali to je brate kad se krade niko nemoze napraviti tune da se sacuvaju na svoji nacin pa td si ukradio iz neke gm pa to je to  ;D