[Pitanje] Igrice...

Započeo αησηумσυѕ, Januar 06, 2014, 21:39:22 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima, dakle moje pitanje je da li postoje igrice koju su nalik sampu tj da je takva radnja, i po mogucstvu da je multiplayer?

Pisite sve takve, nebitno da l se kupuju ili ne, hvala unapred :)

Ne znam da li baš ima slična SA:MP-u. Ali meni jedna od boljih multiplayer igara je Left 4 Dead 2 ..Preporučujem ti jer se meni svidja, ne znam da li ti voliš takvu kategoriju igara.
ne zahtjeva dosta sistemske konfiguracije, još je zanimljivija kada se igra sa društvom.
Ili što ja igram, Serious Sam MP, sa rajom iz razreda. Ne zahtjeva dosta konfiguracije, a zanimljiva igra.
Naravno imaš i MineCraft, nije mi nešto toliko zanimljiva. Ali eto..

Probaj cod svih 4 mw2 i 3 prejaki su multiplayer isto i bf3

Ja ti preporučujem Borderlands,Fallout 3,Saints Row,Red Faction Guerrilla,Mafia2

Citat: ●'ŁуαMMM● poslato Januar 06, 2014, 22:19:09 POSLE PODNE
Ne znam da li baš ima slična SA:MP-u. Ali meni jedna od boljih multiplayer igara je Left 4 Dead 2 ..Preporučujem ti jer se meni svidja, ne znam da li ti voliš takvu kategoriju igara.
ne zahtjeva dosta sistemske konfiguracije, još je zanimljivija kada se igra sa društvom.
Ili što ja igram, Serious Sam MP, sa rajom iz razreda. Ne zahtjeva dosta konfiguracije, a zanimljiva igra.
Naravno imaš i MineCraft, nije mi nešto toliko zanimljiva. Ali eto..

L4D2 nije losa gledao sam gameplay i svidja mi se, inace imam je na steamu, a SSMP nisam igrao, MC ne volim... Hvala na predlogu

Citat: LG| Kris poslato Januar 06, 2014, 22:25:29 POSLE PODNE
Probaj cod svih 4 mw2 i 3 prejaki su multiplayer isto i bf3
Ne volim cod igrao sam ali mi se ne svidjaju.. takodje hvala na predlogu

Citat: Leonov [â,,¢] poslato Januar 06, 2014, 22:32:58 POSLE PODNE
Ja ti preporučujem Borderlands,Fallout 3,Saints Row,Red Faction Guerrilla,Mafia2
Prva nije losa, moracu da probam fallout 3 igrao sam prva 2 i jako mi se svidjaju, SR igrao, RFG ne, Mafia2 igrao, hvala na predlozima

Jos neko predloga ? :)

Pogledaj još Wheelman,Just Cause,Sleeping Dogs,The Saboteur

probaj Godfather 2 dobra igra osvajas zgrade pljackas banke ratujes sa drugim mafijama...,Team Fortress 2,Dota 2 besplatan original na steam,slicno samp je GTA V  valjda ce biti za PC uskoro ove godine. mozes i Wolfenstein 2009 meni je dobar...  :D