[POMOC] DDoS Kick

Započeo Milan || WG, Januar 05, 2014, 15:34:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja
Opis problema: Pa evo ovako postoji neka web stranica na google www.ipstresser.com koja moze prouzrokovati manje DDoS napade(kada se uplati i vece), ali moze i kickati igrace sa servera, jednostavno 70-80 igraca koji budu online u istoj sekundi dodje Server closed connection. I moraju ponovo uci znaci nema nekog opterecenja, eh sad bio bih vam zahvalan ako imate neku ideju, neku fs, ili bilo sto cime bih mogao da sprijecim kickanje igraca.
Dio skripte:///

Trenutno ne postoji nista sto bi moglo da zaustavi ddos napade.Ali koliko  sam ja cuo da se pravi nova verzija sampa na kojoj ce biti neka vrsta anti ddos-a.

Ne znam ja da li je ovo ddos ne lici na njega ovo uopste ne pravi opterecenje masini, nego jednostavno kicka sve igrace sa servera u jednoj sekundu....

Ne razumijete me treba mi nesto u smislu projere pri kickanju igraca ovo nije klasicni ddos ovo ja smatram ddosom i ako nije ddos to vam cijelo vrijeme pokusajem objasniti ima li neka funckija kojom bi mogao da onemogucim kickanje svih igraca....

DDoS je napad koji je sastavljen od nizova komandi koje server moze da "primi" ali ne i da odgovori na njih..To mogu biti nizovi reci, slova, brojeva, naravno uz adekvatnu skriptu koja te podatke salje, ee sad postavlja se pitanje da li postoji DDoS zastita?
Da DDoS zastita postoji, samo treba da se izmisli i sastavi tako slozeno da bude jaca od bilo koje skripte koja ima mogucnost DDoS napada, ali je to jako tezak posao, zasto? Zato sto je potrebno jako veliko znanje o mrezama, skripti, internetu, sastavu hostmasina(hardver, softver) i da napomenem da koliko god se jaka AntiDDoS skripta i koliko god ona napredova, uvek ce postojati neki prolaz koji moze da se iskoristi za DDoS napad, jer ne napreduje samo odbrana, vec i napad..Jedino nam ostaje sledace mogunost a to je:
-Da hostamo server ili sajtove na hosting samo koji ima svoje masine i kompletnu opremu za servere (kao sto je KGB Hosting)
-Drugi nacin je da se uzdamo u SA:MP tim i da cekamo sledecu verziju, koja ce imati jaku skriptu, koja nece imati kolike mogucnosti da se tako lako iskoristi i probije

-Inace hteo bih da objasnim jos neke stvari a to je razlika izmedju DDoS i DoS napada..Objasnicu najprostije moguce

-DoS- je osnovni napad za usporavanje servera ili mreze, kako god..I on se odavija samo sa jednog racunara..
-DDoS- je sve to isto samo sto je mnogo jaci, jer u DDoS napadu ucestvuju vise napadaca (racunara)

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Citat: denis_lapi poslato Januar 06, 2014, 00:39:50 PRE PODNE
DDoS je napad koji je sastavljen od nizova komandi koje server moze da "primi" ali ne i da odgovori na njih..To mogu biti nizovi reci, slova, brojeva, naravno uz adekvatnu skriptu koja te podatke salje, ee sad postavlja se pitanje da li postoji DDoS zastita?
Da DDoS zastita postoji, samo treba da se izmisli i sastavi tako slozeno da bude jaca od bilo koje skripte koja ima mogucnost DDoS napada, ali je to jako tezak posao, zasto? Zato sto je potrebno jako veliko znanje o mrezama, skripti, internetu, sastavu hostmasina(hardver, softver) i da napomenem da koliko god se jaka AntiDDoS skripta i koliko god ona napredova, uvek ce postojati neki prolaz koji moze da se iskoristi za DDoS napad, jer ne napreduje samo odbrana, vec i napad..Jedino nam ostaje sledace mogunost a to je:
-Da hostamo server ili sajtove na hosting samo koji ima svoje masine i kompletnu opremu za servere (kao sto je KGB Hosting)
-Drugi nacin je da se uzdamo u SA:MP tim i da cekamo sledecu verziju, koja ce imati jaku skriptu, koja nece imati kolike mogucnosti da se tako lako iskoristi i probije

-Inace hteo bih da objasnim jos neke stvari a to je razlika izmedju DDoS i DoS napada..Objasnicu najprostije moguce

-DoS- je osnovni napad za usporavanje servera ili mreze, kako god..I on se odavija samo sa jednog racunara..
-DDoS- je sve to isto samo sto je mnogo jaci, jer u DDoS napadu ucestvuju vise napadaca (racunara)

a jesi ga se sad nalupao...

Kod DDoS napada se salju prazni paketi na tcp port jer se salju brze i veca kolicina, zagusenost masine ovisi o vise toga, ali ponajvise jel napad veci od ulaza, tj ako netko ima 20mbitni ulaz a napad je preko toga, nista nece pomoci. Borba protiv takvih napada je takva sto se ip preusmjeri na vecu propusnost i tamo se hardwerski filtrira sto je jako skupo i gotovo niti jedan veliki datacentar to niti ne pruza ili se nullrouta ip dok napad ne prestane.

DDoS moze biti samo sa jednog racunala tj servera, ali moze biti i sa vise njih sto se naziva botnet napad. Inace vecina razvijenih zemalja vec ima donesene zakone koji predvidjaju ogromne zatvorske kazne za ddos napade, a u novije vrijeme imate ih sve vise uhicenih za iste jer je to kazneno djelo.

DDoS necete moci filtrirati ako je napad na tcp port, na udp do odredjene granice. Jedino preostaje cekati da napad prestane.