[Pomoc] Log/reg System

Započeo [CH] Adzax', Januar 04, 2014, 23:39:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja radim od 0
Detaljan opis problema: Ovako radim reg/log system i napravio sam jedan new, ali u jednom kodu nece da ga prepozna
Dio skripte:   new naslov2[128], text[1024], strText[104];
    format(strText, 35, USER_PATH, PlayerName(playerid));//ovako sam napravio new

format(naslov2, sizeof(naslov2), "{0095FF}Dobrodosao{FFFFFF} %s!", PlayerName(playerid));//na ovoj liniji mi baca error

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
[bold][/bold]

Koji to eror baca?
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

C:\Users\Edin\Desktop\Begine Carolije\gamemodes\bc.pwn(788) : error 017: undefined symbol "naslov2"
C:\Users\Edin\Desktop\Begine Carolije\gamemodes\bc.pwn(788) : error 017: undefined symbol "naslov2"
C:\Users\Edin\Desktop\Begine Carolije\gamemodes\bc.pwn(788) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Edin\Desktop\Begine Carolije\gamemodes\bc.pwn(788) : fatal error 107: too many error messages on one line[/code
[bold][/bold]

new naslov2[128], text[1024], strText[104], PlayerName[MAX_PLAYER_NAME];
GetPlayerName(playerid, PlayerName, sizeof(PlayerName));
format(naslov2, sizeof(naslov2), "{0095FF}Dobrodosao{FFFFFF} %s!", PlayerName);//na ovoj liniji mi baca error

probaj tako
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

C:\Users\Edin\Desktop\Begine Carolije\gamemodes\bc.pwn(685) : error 030: compound statement not closed at the end of file (started at line 649)
Pawn compiler 3.2.3664    Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

ovaj mi eror sad baca

EDIT:Rijesio sam,hvala na pomoci
Poslednja Izmena: Januar 05, 2014, 15:13:01 POSLE PODNE od Adzax'
[bold][/bold]