Ultra Gaming Golbal Restart OPEN SUBOTA 20H

Započeo Ciger, Decembar 20, 2013, 21:53:49 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ultra Gaming 20.12.2013. u 20:00h Otvorenje (global restart)

Dragi SAMP-eri, došlo je vrijeme za global. Kao što ste primjetili većina igrača ima brdo novca, velike levele i većina firmi, kuća i ostale imovine je pod vlasništvom, a neki od tih igrača ne igraju na serveru. U bazi je prijavljeno preko 13.000 account-a, što stvara dodatni lag na serveru. Početnički statsi će biti 5 lvl, otvorenje je u petak 20.12. u 20:00h. Mnogo je razloga za global restart, pratite forum za više informacija.

Uz global dolazi i update na 3.1 verziju moda, za koji garantujemo da je najbolji update do sada, imaćemo novu poziciju na serveru za igrače koji su članovi Marketing Teama. Update je raÄ'en samo za poboljÅ¡anje igre igrača, staff team ostaje na istom. Na updateu će biti joÅ¡ mnogo novih stvari, Å¡to će biti objavljeno na naÅ¡em forumu te će te moći pročitati neke od njih. Biće takoÄ'e izbačene firme kojih ima previÅ¡e, te zbog toga nemaju zaradu, sada je 200+ firmi, na update-u će ih biti 50+. Svi postojeći bugovi će biti popravljeni, te ćete moći uživati u potpunom čaru RolePlay igre.

Omogućite sebi mjesto za veću poziciju marketing team/lider/GM, pridružite nam se već sad na server gdje snovi postaju stvarnost, upoznajte ekipu i mod, na globalu vas čeka mnogo iznenaÄ'enja, ta iznenaÄ'enja su za sve igrače, ne samo za neke od vas.

Ultra Gaming Community dodatne informacije:

Forum: www.ultra-samp.net
Facebook page: https://www.facebook.com/UltraSAMP
Ultra Gaming SA-MP RolePlay: 193.192.59.48:7779
Ultra Gaming TS3 server: 193.192.58.147:9996

Hvala na izdvojenom strpljenju i pažnji za čitanje ovog texta, ukoliko želite da ovaj Community napreduje pozovite prijatelje da nam se priključe u što većem broju i tako pomognete sebi u ostvarenjima nekih od navedenih ciljeva.

S poštovanjem, vaš Ultra Gaming Marketing Team.




Opis loš, sretno sa serverom :)
Smoke Weed Every Day
HNK Hajduk Split
SAMO DIÅ PET SAMO FORCA SAMO HAJDUK SAMO TORCA