[Pomoc] Hakuju mi server i obaraju ga

Započeo Djole_Johnson, Decembar 20, 2013, 22:08:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema: Ovako obraju mi server il ga ugase il ga restartuju  :'( radili su s onim programom SA-MP.0.3xSVRCRSH.HNSBRG i uradio sam update servera na R2 i sad taj program ne radi ali sad imaju neki drugi program s kojim ga opet restartuju :S  zna ko ocemu se radi. Ja nemam nikakav anticheat jer UP-RP nema ima za novac i jos nesta sitno
Skripta koju koristim:UP-RP
Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično):

Ako je edit nekog moda, moze da se desi da je to neka tajna komanda i da time restartuju server..proveri komande

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Provaljuju ti rcon probaj da ne stavis sifru na rcon jer kad provale onda kucaju samo /rcon exit i padne ti srw zato ja msm da bi trebo da nesto vidis oko rcona da izbrises pass ili neznam ni ja sta

Po 1000 put se mora reci da up mod ima neki problem pri loginu,tu ti obaraju server vjerovatno,ne znam koji je problem konkretno ali znam da ima problem neki..Pogledaj skriptu pa pokusaj sam da zakljucis sta je problem..

ubaci crashdetect pa kad pane srw pogldaj u server logo sta pise

ubacio sam i evo sta izbaci kad padne server. Za taj bug pokusavao sam sve spawnat se,spamat komande,fulat pass al nista.

[debug] Server crashed while executing mod.amx
[23:06:15] [debug] AMX backtrace:
[23:06:15] [debug] #0 00000061 in public AdminGameMaster (0xffffffff, 0x003dba7c)
[23:06:15] [debug] #1 000e68c0 in ?? (0x0000006e, 0x00000069, 0x00000073, 0x00000
[23:06:15] [debug] #2 00000061 in public OnPlayerCommandText () from mod.amx 

Da li je problem rijesen? Ako nije poslusaj me i kontaktiraj vlasnika nekog servera sa up modom..