[POMOC] Ne radi mi 3dtextlabel na stanovima i vikendicama

Započeo Neca, Decembar 30, 2013, 20:06:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Y:RP edit
Detaljan opis problema:ne prikazuje mi 3dtextlabel kod svih vikendica i kod pola stanova kod kuca mi je sve u redu i kod ostalih ali kod vikendica i stanova ima neki problem update sam sve pluginse .sve radi znaci mogu i kupiti i sve je to u redu ali nece mi ucita samo taj 3dtextlabel.pre je ucitavalo ali sada nece kada sam poceo da radim na skripti.a kada sam pokrenuo i skriptu y:rp pocetnu od koje sam krenuo i na kojoj mi je to radilo nije ni na njoj radilo. ako neko moze pomoci zamolio bih ga,i moderatori molio bih da ne LOCk-ate temu dok ne nadjem resenje,hvala
Dio skripte:dacu koji god treba
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):nista
Poslednja Izmena: Decembar 30, 2013, 20:10:11 POSLE PODNE od Neca

u dynamic je
VikendicaLabel[vi] = CreateDynamic3DTextLabelEx(string ,0x33CCFFAA,VikendiceInfo[vi][viUlazX], VikendiceInfo[vi][viUlazY], VikendiceInfo[vi][viUlazZ],30.0,0,1);
Poslednja Izmena: Decembar 30, 2013, 20:33:24 POSLE PODNE od Neca

uspio sam sada popraviti tvojim predlogom i vikendice do 138 a ovi id posle o5 ne rade,ali ne radi mi ni jedan stan sada :/ pomozite ako neko ima bilo kakav predlog
Poslednja Izmena: Decembar 30, 2013, 21:16:58 POSLE PODNE od Neca

dah citav sistem mozda si pogrijesio u skripti nesto new i to

evo cijeli kod
#define STAN_FILE    "Stanovi/%d.ini"
#define MAX_STANOVA 500
enum Stan
{
sProveraVlasnika,
sVlasnik[45],
Float:sUlazX,
Float:sUlazY,
Float:sUlazZ,
Float:sIzlazX,
Float:sIzlazY,
Float:sIzlazZ,
sLevel,
sCena,
    sNovac,
sInt,
sZatvoreno,
sVW,
sOruzije,
sMunicija
};
new StanInfo[MAX_STANOVA][Stan];
new StanPickup[sizeof(StanInfo)];
new Text3D:StanLabel[sizeof(StanInfo)];
////////////////////////STANOVI UCITAVANJE///////////////////////////////////////
for(new s = 0; s < sizeof(StanInfo); s++)
{
new sFile[80],string[300];
format(sFile, sizeof(sFile), STAN_FILE, s);
if(fexist(sFile))
{
INI_ParseFile(sFile, "UcitajStanove", .bExtra = true, .extra = s);
if(StanInfo[s][sProveraVlasnika] == 0)
{
format(string,sizeof(string),""ZUTA"[ STAN NA PRODAJU ]\nCena: "BELA"%d$\n"ZUTA"Level: "BELA"%d\n"ZUTA"Za kupovinu /kupistan",StanInfo[s][sCena], StanInfo[s][sLevel]);
StanLabel[s] = CreateDynamic3DTextLabelEx(string ,0x33CCFFAA,StanInfo[s][sUlazX], StanInfo[s][sUlazY], StanInfo[s][sUlazZ],30.0,0,1);
StanPickup[s] = CreateDynamicPickup(19134, 1, StanInfo[s][sUlazX], StanInfo[s][sUlazY], StanInfo[s][sUlazZ]);
}
else if(StanInfo[s][sProveraVlasnika] == 1)
{
format(string,sizeof(string),""ZUTA"Vlasnik stana: "BELA"%s\n"ZUTA"Cena: "BELA"%d$\n"ZUTA"Level: "BELA"%d",StanInfo[s][sVlasnik],StanInfo[s][sCena],StanInfo[s][sLevel]);
StanLabel[s] = CreateDynamic3DTextLabelEx(string ,0x33CCFFAA,StanInfo[s][sUlazX], StanInfo[s][sUlazY], StanInfo[s][sUlazZ],30.0,0,1);
StanPickup[s] = CreateDynamicPickup(1239, 1, StanInfo[s][sUlazX], StanInfo[s][sUlazY], StanInfo[s][sUlazZ]);
}
}
}
stock StanLP(s)
{
new string[300];
    if(StanInfo[s][sProveraVlasnika] == 0)
{
    Delete3DTextLabel(StanLabel[s]);
DestroyDynamicPickup(StanPickup[s]);
format(string,sizeof(string),""ZUTA"[ STAN NA PRODAJU ]\nCena: "BELA"%d$\n"ZUTA"Level: "BELA"%d\n"ZUTA"Za kupovinu /kupistan",StanInfo[s][sCena], StanInfo[s][sLevel]);
StanLabel[s] = Create3DTextLabel(string ,0x33CCFFAA,StanInfo[s][sUlazX], StanInfo[s][sUlazY], StanInfo[s][sUlazZ],30.0,0,1);
StanPickup[s] = CreateDynamicPickup(19134, 1, StanInfo[s][sUlazX], StanInfo[s][sUlazY], StanInfo[s][sUlazZ]);
}
else if(StanInfo[s][sProveraVlasnika] == 1)
{
    Delete3DTextLabel(StanLabel[s]);
DestroyDynamicPickup(StanPickup[s]);
format(string,sizeof(string),""ZUTA"Vlasnik stana: "BELA"%s\n"ZUTA"Cena: "BELA"%d$\n"ZUTA"Level: "BELA"%d",StanInfo[s][sVlasnik],StanInfo[s][sCena],StanInfo[s][sLevel]);
StanLabel[s] = Create3DTextLabel(string ,0x33CCFFAA,StanInfo[s][sUlazX], StanInfo[s][sUlazY], StanInfo[s][sUlazZ],30.0,0,1);
StanPickup[s] = CreateDynamicPickup(1239, 1, StanInfo[s][sUlazX], StanInfo[s][sUlazY], StanInfo[s][sUlazZ]);
}
return 1;
}

Ja kolko vidim ovde je sve uredu udji ig i kucaj /refresh mozda je do tebe...  :-\

bilo mi je sve u dynamic ali nije radilo,a pokusavao sam refresh isto sve

ako zelis da ti pokusam napravit posalji mi pwn od moda na pm..
ili stavi citav system u fs..
69

Joy

*

Problem ti je u tome sto se previse kreira tih 3D Dynamic Labela,ja sam taj problem rijesio tako sto sam ostavio labele na firmama i kucama,a na stanovima i vikendicama sam stavio kada dodjes na pickup da ti prikaze neki dialog za kupnju..... i sl.  8)
Poslednja Izmena: Decembar 31, 2013, 21:18:40 POSLE PODNE od Joy Punisher

format(PropertyString,sizeof(PropertyString),"RADNJA....",HouseInfo[h][hDiscription],HouseInfo[h][hValue],HouseInfo[h][hLevel],UlicaKuce(h));
HouseLabel[h] = Create3DTextLabel(PropertyString ,Ovde stavi boju ono recimo 0xFFFFFFF,HouseInfo[h][hEntrancex], HouseInfo[h][hEntrancey], HouseInfo[h][hEntrancez],30, 0, 1);
HousePickup[h] = CreateDynamicPickup(Ovde pickup, 1, HouseInfo[h][hEntrancex], HouseInfo[h][hEntrancey], HouseInfo[h][hEntrancez]);

Dao sam ti svoj deo skripte koji 10000000% radi ako ti ovo ne bude radilo neznam sta ti je onda ovo je moje od kuce jer na moj srw nemaju stanovi ne mogu da se zamaram sad da ti sve izmenim drugio deo posla ti sam uradi objasnio sam ti sve