[Pomoc] Junkbuster me zeza

Započeo kosovkadjevojka, Decembar 21, 2013, 17:28:00 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: UPRP
Detaljan opis problema: Kada ubacim junkbuster i compile skriptu, sve kako treba, udjem na srw, unesem lozinku u login dialog, pritisnem u redu, dialog nestane, ali me ne spawna, a kada pokrenem server bez JB include-a u .pwn..
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Jel si definisao u modu
#include <JunkBuster>

i jel si u Server.cfg pod  filterscripts uneo JunkBuster

Citat: Prodigy poslato Decembar 21, 2013, 18:18:55 POSLE PODNE
Jel si definisao u modu
#include <JunkBuster>

i jel si u Server.cfg pod  filterscripts uneo JunkBuster

Jesam..

Pa moguce da ti se mjesaju idovi dijaloga, tj da koristis isti id za vise dijaloga.

Sad ne znam dal junkbuster koristi dijaloge, ako koristi promjeni ID login dijaloga.

Sad sam proverio i cak promenio id-eve za login/reg, i nije do toga.. Takodjer SpawnPlayer ne pokrecem tajmerom.

Citat: kosovkadjevojka poslato Decembar 21, 2013, 19:52:49 POSLE PODNE
Sad sam proverio i cak promenio id-eve za login/reg, i nije do toga.. Takodjer SpawnPlayer ne pokrecem tajmerom.
Nisi stavio JBC_ Pred setplayerspawn i jos mnogih

Citat: kristijan250 poslato Decembar 22, 2013, 01:35:38 PRE PODNE
Citat: kosovkadjevojka poslato Decembar 21, 2013, 19:52:49 POSLE PODNE
Nisi stavio JBC_ Pred setplayerspawn i jos mnogih

Ja msm da to nema veze, pa spawn bi me i kick odma, al evo stavio sam sada JBC pred SetPlayerPos, compile-am pa ce vam javim kada probam..

EDIT: Isti problem, otvori dialog za login, ja unesem password, kliknem uredu, nestane dialog, ali me ne spawnuje, i ne uloguje, kada kliknem SPAWN(ono dugme dole), pise morate biti ulogovani, promenio sam id-eve dialoga, nzm do cega je :$
Poslednja Izmena: Decembar 22, 2013, 09:00:51 PRE PODNE od kosovkadjevojka

OBRISITE OVAJ ODGOVOR! (slucajno)
Poslednja Izmena: Decembar 22, 2013, 13:51:42 POSLE PODNE od kosovkadjevojka