[Pomoc] Posao u dialog

Započeo Tong1950Po, Decembar 24, 2013, 18:24:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Up
Detaljan opis problema: Znaci mene zanima kako da napravim u dialogu kad igrac se ide zaposlit da mu izbaci dialog, Primjer: Zelis se zaposlit kao mehanicar "Prihvati" Odbij" ako mi mozete dat neki primjer jer sam pocetnik, pa kad bi vidija kako bi izgledalo lakse bi mi bilo skuzit. Mozeli se napravit komanda da admin moze dat nekome igracu /otkaz da netreba cekat da mu istikne ugovor ako moze i za to primjer HVALA!
Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Trazim Skriptera! Nagrada Head Admin

Evo ti znaci u komandi dodaj samo ovo showplayerdialog znaci da se pojavi dialog i sad

ShowPlayerDialog(playerid, iddijaloga, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Posao", "Zelis se zaposlit kao mehanicar", "Prihvati", "Odbij");

u mesto samo ovog iddijaloga stavi neki id odvalis npr 545

i sad

if(dialogid == 545)
{
if(response)
{
//Ako stisne prihvati
}
if(!response)
{
//Ako odbije
}
}
// ja sam uzeo id dialoga 545 ti stavi sta oces :D
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

if(BusVozila(vozilo))
		{
		    if(PlayerInfo[playerid][pPosao] != POSAO_BUSVOZAC)
		    {
		        SCM(playerid, -1, ""CRVENA"[FarkiAS]: "SIVA"Niste zaposleni kao bus vozac!");
		        RemovePlayerFromVehicle(playerid);
			}
			else return SCM(playerid, -1, ""SPLAVA"Komande posla: "BELA"/linija /prekiniposao");
		}

Pokusavam nekako stavit ali uvik mi izbaci erre di bi treba tocno metnit

Daj mi komandu /takejob ili kako vec za uzimanje posla
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

/takejob ,neman tu komandu

BUMP