[Pomoc] Brisanje iz .txt fajla

Započeo ZC_Bob, Decembar 24, 2013, 14:54:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: BE
Detaljan opis problema: Naprimer napravim komandu sa kojom mogu igraca da spremim u neki fajl, nesto tipa /dajnesto [id igraca] [neki broj] i sad to mi se spremi u neki fajl nesto.txt i sad tamo bude ovako:

Ime_Igraca1 - 2
Ime_Igraca2 - 5
Ime_Igraca3 - 10
i tako dalje...

Ovaj broj (2,5,10) je nebitan, to je samo primer... Posto u komandi ima /dajnesto [id] [broj] i zelim ako taj broj bude 0 da se taj igrac izbrise iz tog nesto.txt fajla, znaci ovi ostali da ostanu, samo da se izbrise taj jedan... Kako to da uradim? Koristim fwrite...
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Ali ne znam kako to da uradim, znaci ti igraci bi se iscitavali u nekom dialogu naprimer, i kada mu se postavi na 0 da se brise iz tog .txt fajla i da ga nema vise u tom dialogu, a ako se postavi na 0 i dalje ce da stoji u dialogu samo sto ce da pise npr "Ime_Igraca - 0" ...

Znaci ti ga sacuvas i to se iscitava posle al gle proveru kod komande znaci imas parametre e sad npr

new id,broj;
if(sscanf(params, "ud", id, broj)) return SCM....
if(broj == 0)
{
//
}

najbolje daj celu komandu da se ne mucimo ni ja ni ti :D
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

[RemoveEntry], potrazi malo na google, ne znam kako to u fwrite-u ide, ini je jednostavniji.

Citat: maCHine65535 poslato Decembar 24, 2013, 22:41:28 POSLE PODNE
[RemoveEntry], potrazi malo na google, ne znam kako to u fwrite-u ide, ini je jednostavniji.

Mozda je jednostavniji ali nije brzi od fwrite-a, trazio sam, za fwrite nema removeentry... Barem ja nisam uspeo naci, ima da se obrise kompletan fajl a ne samo nesto iz tog fajla... Naprimer kao kad bih dao ban nekom igracu pa se zapise u njegov .ini fajl da je banovan i kada zelim da ga unban, da izbrise tu liniju gde je banovan, nesto na taj princip samo sto mi ovo ne treba za ban/unban...