[Predstavljanje]Chriminell

Započeo Chriminell, Decembar 17, 2013, 08:54:31 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Dragan.
Gde živite i gde ste roÄ'eni: Sombor, Srbija.
Koliko imate godina: 20.
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum: Ne secam se.
Vaše misljenje o forumu: Do jajadza, svi moraju strogo pravila da se pridrzavaju, to mi se svidja.
Sa kojeg servera dolazite(ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): Ni sa jednog.
Koliko dugo igrate SA:MP: Pa poceo sam pre jedno 2. godine, ali nikada nisam aktivno igrao. Uvek je to bilo nekih sat-dva na dan, nekad' ni toliko.
Da li Skriptate ili Mapate: Pa poceo sam da skriptam sada nesto malo, pocetnik. Znam da mapam veoma dobro, jer, to mi je jedino bilo zanimljivo.

Napišite nam nešto o sebi: Hm, pa sada sam poceo da se bavim skriptanjem, aktivno pratim forum, sada preko zime, jer ne radim trenutno pa mi je ovo neka vrsta zanimacije, a i moze da mi se isplati jednog dana to znanje koje steknem u skriptanju i mapanju, nadam se. Trebao bih do kraja meseca svoj server da otvorim, sa jednim likom koji mi pomaze u svemu ovome. Uzeli smo NB mod, koji editujemo sada, u sustini samo komande za igranje ce da ostanu iste, dosta toga ce da bude ubaceno i tako. Jedino sto me nervira na ovom forumu, jeste to da kada pitam nesto sto mi nije jasno u vezi skriptanja, uvek se nadje neko da kaze ''kako to ne znas, to zna i mala beba'', ''koji si ti pacenik, ovo ne znas'' pa ljudi nije meni ovo zivot, ne zivim ja od ovoga, ja ovim pokusavam da se bavim u slobodno vreme. Ne desava se uvek direktno meni, ali ima dosta toga na ovom forumu. Ima dosta ljudi koji zele i znaju da pomognu, za svaki problem koji sam imao dobio sam odgovor veoma brzo. Pozdrav za sve sampere i ljude koji vole nocni zivot. Bice mi drago da se druzim sa vama ovde.

• Potreban neko ko zna da sredi TeamSpeak permisije. Javite se u PP.

Sta je bilo sa drugim acc-om?
Dobrodosao i uziva
j:)

Dobrodošao na Balkan SA:MP, zabavi se i poštuj pravila.
Skriptam za pare

Dobrodošao,zabavi se i poštuj pravila foruma.

SA:MP Member Since: 14.05.2008
If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling