[Pomoc]Vidljivost objekata

Započeo Chriminell, Decembar 15, 2013, 01:37:27 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima.
-Da li moze neko da mi objasni kako da podesim vidljivost objekata u Map Editoru?
Izmapao sam jednu organizaciju, jako dobro, medjutim, kada sam je ubacio na server,
kada pridjem bazi, oni objekti koji su malo dalje od ulaza, ucitaju se tek kada im pridjem,
ili obrnuto, kada se udaljim od jednog dela, objekti nestanu. Pa me zanima da li         
neko moze da mi pojasni kako to da resim? Zanima me da li to ima nekakve veze sa
Draw Distance? Ili je to namenjeno samo u toku mapanja?
Poslednja Izmena: Decembar 15, 2013, 01:38:17 PRE PODNE od iDissidentO

• Potreban neko ko zna da sredi TeamSpeak permisije. Javite se u PP.

ma ako ima previse objekata onda sporije ocitava i tako ti je to :)
Respect: Peter Memorex and C++

Citat: Dzoni Hood poslato Decembar 15, 2013, 15:01:54 POSLE PODNE

Hmm, znam jedan server koji ima mapu od 1200 objekata, ocitava normalno, iz daljine vidis sve objekte. Mozda je to zato sto je kucni server ili sta bi moglo da bude? Steta mapa, dzabe sam mapao ako ce se objektima smanjivati vidljivost kada se udaljis, ruzno izgleda.

Citat: iDissidentO poslato Decembar 15, 2013, 15:09:19 POSLE PODNE
Citat: Dzoni Hood poslato Decembar 15, 2013, 15:01:54 POSLE PODNE

Hmm, znam jedan server koji ima mapu od 1200 objekata, ocitava normalno, iz daljine vidis sve objekte. Mozda je to zato sto je kucni server ili sta bi moglo da bude? Steta mapa, dzabe sam mapao ako ce se objektima smanjivati vidljivost kada se udaljis, ruzno izgleda.

Ništa to nema veze sa Map Editorom, sve je do moda od servera, i njegovog streamera.

Moze ti samo zavisiti od servera/hostinga,ako imas kvalitetan hosting dobro ce ti ocitavat,ako imas homemade il neko sranje sporo ucitaje.

Ok. Hvala vam. Moze lock ovde :)

to ti je do hosta i do moda,ja imam mapu ze neki trzni centar ima 2500 objekata samo za to i sve lepo ucitava :)