[POMOC] Automatska kapija

Započeo goxyru, Decembar 01, 2013, 18:34:17 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:BM
Detaljan opis problema:Automatska kapija mi je problem sve uradim ok, i kapija radi,.. e sad moj problem je: kako da napravim da samo jedan igrac moze da otvori kapiju tj vlasnik kuce kod koje je izmapana kapija
Dio skripte:
if(PlayerToPoint(10.0, playerid,261.955932, -1229.910278, 74.549736)) // CopsKapija
			{
				if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 11 || PlayerInfo[playerid][pLeader] == 11)//ovde kako da dodam da moze samo vlasnik kuce id 50 da otvori
				{
					if(CopsKapijaO == 0)
					{
					MoveDynamicObject(CopsKapijaZ, 261.955932, -1229.910278, 69.549736, 3);
		    		SCM(playerid, COLOR_BLUE,"Copsova kapija je otvorena .");
		     		GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
		     		format(string, sizeof(string), "* %s uzima daljinski i otvara kapiju.", sendername);
		     		ProxDetector(30.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE);
					CopsKapijaO = 1;
		   			return 1;
					}
		   			else
		   			{
					MoveDynamicObject(CopsKapijaZ, 261.955932, -1229.910278, 74.549736, 3);
		    		SCM(playerid, COLOR_BLUE,"Copsova  Kapija je otvorena.");
		     	    GetPlayerName(playerid, sendername, sizeof(sendername));
		     	    format(string, sizeof(string), "* %s uzima daljinski i zatvara kapiju.", sendername);
		   	        ProxDetector(30.0, playerid, string, COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE,COLOR_PURPLE);
					CopsKapijaO = 0;
		   			return 1;
					}
		   		}
		   		return 1;
		  	}

ovo je sve ok i radi samo tamo umesto pmember 11 kako da dodelim da moze samo igrac Cops ili kako da stavim da samo on moze da otvori kapiju a kuca je id 50
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/
Poslednja Izmena: Decembar 01, 2013, 18:46:40 POSLE PODNE od [BR] Ralph
Californian Dream Owner

if(PlayerInfo[playerid][pMember] == 11 || PlayerInfo[playerid][pLeader] == 11) ok ali kako da iskombinujem to sa getplayername kako da postavim da odredjeni igrac moze da otvori ili da otvori ako je vlasnik kuce id 50
Californian Dream Owner

//Nacin 1:

new pName[24];
GetPlayerName(playerid, pName, 24);
if(!strcmp(HouseInfo[50][hOwner], pName))

//Nacin 2:

if(PlayerInfo[playerid][pHouseKey] == 50)

Ovaj drugi nacin mi deluje jednostavniji, kraci i laksi ali mi izadje onda eror za to phousekey
Californian Dream Owner

Pa kako ti ide varijabla za kljuc kuce ??

format(var, 64, "House=%d\n",PlayerInfo[playerid][pPhousekey]);fwrite(hFile, var);
ovo? probam da stavim  i opet mi eror
imam u enumima to isto pPhouseKey
i svuda po skripti tako pise..
Californian Dream Owner

Hvala uspeo sam , naravno uz vasu pomoc samo mi je eror izlazio zbog toga sto sam pisao pPhouseKey a trebao sam sa malim "k" pPhousekeyjos jednom hvala .
Nadam se da ce ovo i jos nekima pomoci :)
Moze lock
Californian Dream Owner