[Pitanje] Filterskripte

Započeo ANDRIJAâ„¢, Novembar 18, 2013, 19:41:57 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nebih znao gdje ovo da postavim pa ovdje cu, vec duzi period trazim FilterSkriptu za samp server, imam gamemod na kojem sam radio duze vrijeme ( skoro 10mjeseci ) - EDIT je, sve sam skoro obrisao i radio iz pocetka naravno da osnovi, ali kuce i biznise sam zaboravio. Trazio sam sisteme ali nisam mogao naci nasao sam par ZCMD ali kada ih ubacim nece da mi rade, nasao sam bio u strcmp sisteme ubacim ih obicno budu nesto zbugani i nece da rade komande.

-Pa bih molio clanove koji se razumiju i znaju oko FS-ova , da postave ili "naprave" FS za biznise i kuce dinamicno u strcmp sistemu, jer izgleda da je to ili tesko naci ili niko nece da pomogne.

Hvala.

Slusaj ovdje ima mnogo modova koji imaju jako dobre house,biz itd systeme ako pravilno izvadis sve vezano za system koji prebacivas naravno da ce raditi.
Poslednja Izmena: Novembar 18, 2013, 19:58:11 POSLE PODNE od C++
69

Daj pomozi nekako, neki primjer bilo sta .. mogu ja izvaditi nije to problem ali je problem dali ce to raditi meni. Posto sam do sada puko .. djaba radim GM a nemam kuce ni bizove  :( :(

- A tebi C++ hvala brate na svemu sto mi do sada pomazes.

Ma nezahvaljivaj se nista..To bi ti svatko rekao ja mislim hahah
Vise neskriptam posto imam dosta svojih obaveza skola..itd
a sad cu ti objasnim kako da ti radi nadam se da ces razumjeti
Znaci ovako nadjes gm iz kojeg nesto zelis izvaditi i zapitas se..Zasto da vadim ako neradi udjes u Gm i testiras nakon toga pripremis svoj gm i prilagodis u koliko treba gm-u iz koje zelis prebaciti nesto...i sad prebacio si udjes a ono neradi sta moze biti problem zapitas se?
Dali sam sve uradio i naravno sve lijepo pratis i zapisivas u svojg gm dok nedodjes do krajnog cilja to jest do komande ili sistema koji radi :)....Nadam se da si svatio
Poslednja Izmena: Novembar 18, 2013, 20:15:13 POSLE PODNE od C++
69

Jesam skontao sam te, barem se nadam da jesam :D hvala  :-*