[POMOC] Vozila

Započeo Edin, Novembar 11, 2013, 16:59:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Nezz
Detaljan opis problema: Ovako poceo sam uredjivati neki gm mod. Dosta toga je uradjeno ali imam problem sa nekim komandama koje ne rade npr. /makeleader i imam problem sa vozilima sto su neka vozila za prodaju postavljena na sred ceste kod burga. Eh kako njih ukloniti. Imam salon za prodaju vozila ali neka su mi postavljena npr. kod pd-a neka na cestama i kad se priblizim pise ono za kupovinu vozila cijena itd. Eh to me zanima kako da ih uklonim !
Dio skripte: /
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): /
Poslednja Izmena: Novembar 11, 2013, 16:59:27 POSLE PODNE od Edin
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!

To vozilo izbrisi u bazu to jest u  scriptfiles tu mora to da ima ili u pawnu.
A sto se tice /makeleader-a moras nam dat skriptu /makeleader i liniju na koju ti je bag da bi mogli da ti to odradimo

Ali fazon je kako da ga obrisem. Udjem u pwn ali nezz gdje da ga nadjem, kako se zove itd. Pocetnik sam u skriptanju. Mislim prije 3 godine sam ucio skriptati i dosta stvari naucio i bio uhodan ali onda pauza 3 godine i sve totalno zaboravio. Znaci ne mogu ga pronaci.
Kada se kunem majkom mozda lazem, ali kada se kunem ocem govorim 100 % istinu! Majke mi!