[MAP] Veliko Odmaraliste

Započeo Hayes, Jun 23, 2010, 14:34:21 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

klap klap
svaka cast vidi se da znas mappat :D
ovo otok i odmaraliste pre odlicno :D
10/10

svi 10 daju samo ovaj 9 aaaa xD lahko se stave ispod veliki stubovi ima ih u construction  ;D ;D ;D ;D ;D

Odlicna mapa, 9.5/10
Uskoro ponovno otvaranje Genius Gaming servera
http://www.genius-gaming.com

Citat: aleluja poslato Jun 23, 2010, 14:37:49 POSLE PODNE
klap klap
svaka cast vidi se da znas mappat :D
ovo otok i odmaraliste pre odlicno :D
10/10

Neslažem se s tobom... nije realno još nikad nisam vidio pistu u zraku pa jbt mogo je ogradu stavit i nepazi na detalje kao npr. pistu 0,5/10
Little Devil will burn you

AAA uvijek se neki nadje na pametuje ispod su stubovi koje sam nadogradio i n vidi se ograde na sve stramne je ograda aera samo an ovoj str nema jer ne mogu ogradu stavit kak ce avion poletjeti aj ti boje napravi  ::)

jao pusti debile kada ni ne gledaju skriptu odnosno mapu  da bolje pogledaju vidili bi :S

to su botine koje skupljaju postove nisu u stanju da se porenu i naprave nesto svoje hasane nemoj mi gledat take postove mapa je 999/10 tako da sve botine neka posalju corelliu chrisu ili nekom administratoru damu delete acc ova stranica nije napravljena za pametovanje nego da se uci scriptat i za korisne stvari

hahahha warning = demir
CitatLose,Lose,Lose,Lose Prelose 0/10 nema nista tu to je 1 sek rada..... za nas profesionalce i dobre scritpere ....

ja sam najaci scripter na balkan a mozda i u svijet to je za mene stotinka....

Dobra mapa, po meni je cista 10-ka :D  Samo tako nastavi...
MAP:

[MAP]Mall Caffe Bar
[MAP]Predsjednikova kuća
[MAP]Zatvor

Respect: Correlli, Momak, Zic, Nik, Blood, Neno, joxy, Hawks, Soprano ...

1. Mogu napravit bolje od toga kad se sjetim da bude realnije i kad radim duze bih radio zato sto pazim na svaki detalj!
2. Imam na drugom kompu dje nemam net cijelo cudo radova mozda preko vikenda uslikam pa stavim slike
3. Sry. hasane na slikama se nevide ti stupovi, stvarno sry. al mogo si stavit nesto sastrane da iz gleda realnije

9.5/10
Little Devil will burn you