[POMOC]Kako freezat

Započeo Paki, Oktobar 30, 2013, 21:25:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: EGRP
Detaljan opis problema: kako da napravim da mi se neki objekt freeza?
Dio skripte:ako je nesto potrebno dat cu //

pa znam ali kako mi onda auto propadne kroz zemlju? tj kroz objekt dole znaci imam parking i na njemu su auti i kad izadem iz int me freeza i onda mi se auti stvore pod zemljom :P a ako me ne freeza onda sam u bugu :P

Ne pomaze jer se auti ne respawnaju  nego kako su vec postavljeni samo propadnu dole tako da bi aute trebao freezat ili nesto tako jer kad izadem oni samo propadnu dole i sto tako i auto s kojim sam dosao :P

Podlogu stavi u CreateObject i onda nece propadati. ako razumijes ono na cemu ce ti auta stajati izdvoji/zapamti i kad paste kodove stavi u createobject i bice okej :)
Nadam se da sam pomogao :P
176.9.140.165:8450 TBB <3
www.TheBig-Bang.info

sada mi je CreateDynamicObject pa cu probat CreateObject pa cemo vidit :D

Citat: Paki poslato Oktobar 30, 2013, 23:47:28 POSLE PODNE

wat zar ces ga poslusati? Zamjeniti napredniju funkciju sa nekom starom?

Pa gospon moderator pusti ga neka proba pa da vidis da stara funkcija radi u tom slucaju ;)
www.TheBig-Bang.info

Citat: Lilnelly poslato Oktobar 30, 2013, 23:51:02 POSLE PODNE
Pa gospon moderator pusti ga neka proba pa da vidis da stara funkcija radi u tom slucaju ;)

Pocetnicka greska mjesati CreateObject i CreateDynamicObject. Isto ce mu se desavati, poslusaj Davida, samo digni vozila malo u vazduh, oni ce svakako pasti na podlogu, a do tada ce se ona ocitati.

Ajde ti drug probaj to pa nam javi jel ok da dokazem gospon moderatoru sta je pocetnicka greska ili jeli uredu dizati vozila do oblaka pa kad padnu razlete se kao kokičar.
Vrlo laksa i bolja varijanta ti je uraditi podlogu od obicnih objekata.
Nece ti skoditi a kako gospon moderator kaze isto ce ti se desavati, ja garantujem da nece.
www.TheBig-Bang.info

Citat: Lilnelly poslato Oktobar 31, 2013, 00:39:25 PRE PODNE

Ajde ti drug probaj to pa nam javi jel ok da dokazem gospon moderatoru sta je pocetnicka greska ili jeli uredu dizati vozila do oblaka pa kad padnu razlete se kao kokičar.
Vrlo laksa i bolja varijanta ti je uraditi podlogu od obicnih objekata.
Nece ti skoditi a kako gospon moderator kaze isto ce ti se desavati, ja garantujem da nece.

Vrlo lako si prijavljen Smodu zbog bahatog ponasanja. Vozila ne moras dizati u nebesa dovoljno je samo malo da ih odignes. Izvini mislim da nismo na istom nivou, trebas ti jos dosta da ucis. :)

Lock ovde zbog spama ovoga gospodina. Ako budes imao dalje problema otvori novu temu.
Poslednja Izmena: Oktobar 31, 2013, 00:43:04 PRE PODNE od [X-3] Ralph