Havana RolePlay - Opis - [www.havana-hq.com]

Započeo vaskez., Februar 18, 2014, 23:12:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Havana RolePlay


Vlasnici: Shawn Paltrow,Kerim Karaeski,Max Cruz
SAMP IP: 193.192.59.222:7778
CS 1.6 IP: 193.192.59.162:27029
Forum: www.havana-hq.com
FaceBook: www.facebook.com/HavanaGamingJoinUs
YouTube: www.youtube.com/HavanaGaming

Pozdravim svim igracima SAMP-a sa ponosom vam predstavljam zajednicu koja je osnovana pocetkom 2014 godine.Zajednicu koja ima ozbiljne ciljeve svi vi koji igrate SAMP-a i trazite RolePlay server,e pa evo ga dodji i pridruzite nam se pomozite da ispunimo nase ciljeve a to jest da postanemo jedna od boljih zajednica na Balkanu.Na modu je ulozeno dosta truda i ne samo na modu nego i na forumu trudili smo se da vam igru ucinimo sto vise ugodnijom.Eh pa da pocenomo sa opisom servera u koji je ulozeno mnogo truda i nadam se da ce vam se svidjeti.

OPIS
Prvo cemo poceti sa poslovima koje trenutno imate na nasem serveru ali bice na prvom updateu jos mnogo novih poslova.

Poslovi

Mehanicar
Advokat
Zastitar
Medic
Grobar
Vozac busa
Pizza dostavljac

Organizacije
Na serveru trenutno postoji 7 organizacija.4 Mafije i 3 Organizacije

Los Santos Police Department

Federal Beuareu of Investigation

Grove Street Family

La Cosa Nostra

Yakuza Mafia

Hitman Agency

Ballas Gang

Server sistemi

Autosalon
Na serveru trenutno mozete posjedovati 3 vozila koja mozete kupiti u autosalonu.Autosalon ima zalihe tako da ako nestane zaliha morat cete kupovati od drugih igraca i placati vise.Ako ne znate gdje se nalazi autosalon mozete ga naci pomocu komande /gps.

Dok sistem
Svi znamo za tako zvani "dok" e pa i mi ga imamo nalazi se na istoj lokaciji i u hangaru imate samo jedan kamion za koji ce se mafije boriti taj kamion ne moze izaci iz hangara dok se ne napuni..Kada napunite kamion vi vozite do baze kada dovucete kamion u bazu znaci da ste dostavili 5000 materijala u vas sef.

Event sistem
U blizini parka pored PD-a se nalazi event dvorana gdje cete dolaziti kada su eventi.Administrator mora aktivirati event i staviti cijenu eventa,nakon sto udjete na neki event i ako poginete na zalost ne dobijate nagradu ali ako pobijedite dobijate nagradu iz event kase.

Glad sistem
Na serveru takodje imamo glad sistem kada se registrujete tek dobija full hlad ali tokom igre glad se prazni i morate da jedete inace umirete od gladi.Glad mozete vidjeti u gorenjem desno cosku.

War sistem
War sistem je uradjen tako da morate ici do baze organizacije protiv koje ratujete ili da oni dodju i napadnu vasu bazu.War mogu igrat samo mafije,war ne igraju organizacije.War traje 15 minuta i ko u tih 15 minuta vise ubije suparnika on pobjeduje u waru.I war mogu pokrenuti samo lider tako da jedan ponudi war a drugi privati.

Pogled iz prvog lica
Uradili smo radi RolePlay-a da mozete igrati iz prvog lica a to mozete uraditi jednostavnom komandom /pogled i mozete tu birati dali normalni pogled to jeste ako niste u vozilu ili pogled u vozilu.

Radio u vozilu
U radio je ulozeno mnogo truda kao i u sve ostalo da bi ste slusali radio morate biti u vozilu.Kada ste u vozilu kucajte /radio i otvara vam se dijalog sa svim radio stanicama kliknite na jednu i uzivajte u muzici dok igrate,ali radio mozete slusati samo u vozilu

Neon sistem
U garazi mehanicara imate neon shop da bi ste vidjetli kakve neone imate u ponudi kucate /neon i tada birate dali cete /neonbijeli,/neoncrveni itd...

Free healt
Kod bolnice koja se nalazi u sredistu LS-a mozete se besplatno heal-at ukoliko idete na dok ili vas je neko povrijedio....
Poslednja Izmena: Februar 18, 2014, 23:13:12 POSLE PODNE od ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤMαx ツ




Dobar opis!Samo zasto neki .i. tamo stoji  na ekranu.  :-\

Trazim skriptera.PM me.