[Pomoc] Pawn problem

Započeo angel125, Septembar 14, 2013, 22:03:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:FlowBot
Detaljan opis problema:Dakle sta god uradim na modu ne pokaze mi se na serveru sad cu malo detaljnije uc u problem pa mi pomozite na bilo koji nacin.Evo od jucer sam krenuo da ucim skriptati i mapati i naucio sam mapati i ide mi dobro ali kada izmapam nesto kopiram kodove iz mta foldera i odem na onu stranicu i konvertujem u drugi kod i taj drugi kod stavim pod ongame tamo u pwn.
De mi sad recite jeli kad udjem u pawn otvorim gamemodes folder i tu nadjem moj gamemod i kad se
ocita jel onda trazim ongame i pod to paste taj veliki kod i onda compile.
Ja mislim da tako ide,i ja pritisnem ono kao dugme play tj F5 i onda mi malo ceka i onda not responding nema znaci nista u onom prozoru.Sta da radim jel nisam nesta dobro stavio ??
I kako na primjer da nadjem u skripti od moda gdje se nalazi npr sat ili ono iznad sata sto pise zelenim slovima ocu to da prepravim.I de mi pojasnite kako da editujem mod gdje se u skripti to nalazi..To mi je najpotrebnije ?
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):

Pa slusaj,

Gamemode editujes tako sto otvoris pawno i lociraj folder Gamemodes u tom folderu gdje ti je mod i server i otvoris onda Ime.pwn(zavisi kako se kod tebe zove mod).
I sada npr kada dodajes mapu nju dodajes ispod OnGameModeInit i stisnes onda F5 kada dodas, i onda cekas malo vise nema veze sto ti to pise not responding samo cekaj i cekaj.I tada se mod kompajluje, taj fajl .pwn se pretvori u .amx
A za to zeleno neznam sta mislis uslikaj da te razumjem

My Bike KTM 450 SXF 2008