[POMOC]Interiors

Započeo Arnel_Bp, Avgust 10, 2013, 23:10:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta moja od 0
opis problema: Kad udjem u interior kako da napravim komandu da mogu da izadjem iz toga ako bi neko mogao da mi obijasni ?

daj mi komandu kojom ulazis u njega ali sve je u sustini

CMD:izadji(playerid, params[])
{
if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid, 2.0, X,Y,Z)) //Samo ovde u mesto X Y Z stavi koordinate mesta na kom treba da bude da bi mogao da izadje
{
SetPlayerPos(playerid, X1,Y1,Z1);//Ovde stavljas koorinate gde treba da se pojavi kad kuca /izadji
}
return 1;
}
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

u map editor ima vise interiora nego sto pise u interiors id na google, kako cu ja da znam koi je interior id kad stavljam za enter ? mozeli mi ko to reci ?

Citat: Arnel_Bp poslato Avgust 30, 2013, 13:17:08 POSLE PODNE
u map editor ima vise interiora nego sto pise u interiors id na google, kako cu ja da znam koi je interior id kad stavljam za enter ? mozeli mi ko to reci ?

Imas u MTA ID za sve interiore

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

i kako kad ja pravim svoj interior i tp se tamo ne mogu propadam u zemlju sta da stavim za moj interior ?? koi interior id koi ja napravim ?

p stavis koji oces ID, samo druge koordinate,
ima dosta prostorija koje imaju isti interior ID
u Sampu mozes provjerit trenutni interijer tako sto kuca /interior IG..

Citat: Ermin poslato Avgust 30, 2013, 21:16:33 POSLE PODNE
p stavis koji oces ID, samo druge koordinate,
ima dosta prostorija koje imaju isti interior ID
u Sampu mozes provjerit trenutni interijer tako sto kuca /interior IG..
ali mi reci kako cu za moj interior koi napravim u map editoru da vidim posto kad napravim neki interior u nebo i udjem posle ropadam kroz vazdu :( kako cu to vidjeti ?
Poslednja Izmena: Avgust 30, 2013, 21:38:31 POSLE PODNE od Arnel_Bp