[Pomoc] Errori...

Započeo Alan ã‹¡, Avgust 07, 2013, 12:59:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta : Moja
Problem :ovako pravim Vip sistem ali mi izbacuje ove errore ne znam kako ih napraviti   ???
http://prntscr.com/1jt32g

Evo linije te :

1114 -- strcat(info, "{00C0FF}VIP Poeni: {FFFFFF}%i\n", sizeof(info),poeni);

5356---if(!(PlayerInfo[playerid][pTune] = 1)) return SCM(playerid, SVPLAVA,"[PG:RP]{FFFFFF}Ova opcija nije otkljucana na vasem korisnickom racunu");

5364--if(!(PlayerInfo[playerid][pTune] = 1)) return SCM(playerid, SVPLAVA,"[PG:RP]{FFFFFF}Ova opcija nije otkljucana na vasem korisnickom racunu");

5375--if((PlayerInfo[playerid][pTune] = 1)) return SCM(playerid, CRVENA,"Opcija je vec otkljucana");

5382--if((PlayerInfo[playerid][pVIPP] < 20)) return SCM(playerid, CRVENA,"Nemate dovoljno VIP Poena za ovu opciju");

5383-- if((PlayerInfo[playerid][pNeon] = 1)) return SCM(playerid, CRVENA,"Opcija je vec otkljucana");

5390--if((PlayerInfo[playerid][pVIPP] < 40)) return SCM(playerid, CRVENA,"Nemate dovoljno VIP Poena za ovu opciju");

1114 -- strcat(info, "{00C0FF}VIP Poeni: {FFFFFF}%i\n", poeni);

5356---if(!(PlayerInfo[playerid][pTune] = 1)) return SCM(playerid, -1,"[PG:RP]{FFFFFF}Ova opcija nije otkljucana na vasem korisnickom racunu");

5364--if(!(PlayerInfo[playerid][pTune] = 1)) return SCM(playerid, -1,"[PG:RP]{FFFFFF}Ova opcija nije otkljucana na vasem korisnickom racunu");

5375--if((PlayerInfo[playerid][pTune] = 1)) return SCM(playerid, -1,"Opcija je vec otkljucana");

5382--if((PlayerInfo[playerid][pVIPP] < 20)) return SCM(playerid, -1,"Nemate dovoljno VIP Poena za ovu opciju");

5383-- if((PlayerInfo[playerid][pNeon] = 1)) return SCM(playerid, -1,"Opcija je vec otkljucana");

5390--if((PlayerInfo[playerid][pVIPP] < 40)) return SCM(playerid, -1,"Nemate dovoljno VIP Poena za ovu opciju");
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).