[Pomoc] U vezi textdrawova

Započeo Bugi, Jul 30, 2013, 14:05:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: OD 0
Detaljan opis problema: Problem je sto kad dodam mod na gpanel postane slika ovakva msm u mesto td-a banka: ovo nes nzm ni ja sta je bude, takodje i brzinomer je nes sjeban  ::)
http://www.zaslike.com/files/3rz0hf5y38c3pfumejb.png
echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password nije changeme al necu pisati koji je
maxplayers 150
port 9011
hostname |LZ|LifeZone Roleplay |OTVARANJE 1.8 20H|
plugins sscanf.so streamer.so
gamemode0 LZRP 1
filterscripts TD COS-iVersion-HR
announce 0
query 1
weburl www.life-zone.tk
maxnpc 0
onfoot_rate 40
incar_rate 40
weapon_rate 40
stream_distance 300.0
stream_rate 1000
mapname Beograd
password NECU PISATI OVDE :D

Dio skripte: dacu sta treba
Slike/video: nista
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Vidim imas FS "TD" to je nesto u vezi textdrawa? mozes li pojasniti i isto tako ako si sam radio textdrawe molim da ih postavis u code.  :) :)

na kucnom je sve ok a to 'TD' je textdraw editor
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

BUMP ? Da nije do toga sto nisam update na RC1-2 al na kucnom sve radi a na hosted ne?

Provjeri na OnPlayerEnterVehicle,ako sam dobro vidio na slici tada ti se prikaze TD,provjeri tamo vjerovatno ti se pomjesa nekako TD ili probije limit

Balkan Ulice RPG opis servera: Click

-Tutorial za mijesanje ID-ova na vozilima: Click

Ukupno imam 97 td-ova to za limit ne verujem a kako na kucnom radi? Ovaj textdraw za banku nije samo kad udjem u vozilo sjeban nego uvek msm od kad udjem na srw do kad izadjem...

Pomoc? BUMP