[Pomoc] firma

Započeo Ivann, Jul 25, 2013, 19:28:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:moj mod
Detaljan opis problema:dignem novac iz fireme i restartujem server i jopet imam koliko sam podigo novaca u firmi
Dio skripte:dacu
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

ShowPlayerDialog(playerid,DRUGAFIZVADI,DIALOG_STYLE_INPUT,"Izvadi novac","Unesi koliko zelis da izvadis novca iz kase","Izvadi","Izadji");
}
if(listitem == 5)

new kolicina;
kolicina = strval(inputtext);
if(kolicina < 1){SendClientMessage(playerid, COLOR_GRAD1, "Nemojte ici ispod 1.");return 1;}
if(JBC_GetPlayerMoney(playerid) < kolicina)
{SCM(playerid,COLOR_WHITE,"Nemas toliko novca");return 1;}
JBC_GivePlayerMoney(playerid, -kolicina);
TFirma[kljuc][teKasa] += kolicina;
format(string,sizeof(string),"{00C0FF}Ubacio si u kasu{ffffff} %d{00C0FF}||trenutno stanje u kasi{ffffff} %d$",kolicina,TFirma[kljuc][teKasa]);
SCM(playerid,COLOR_WHITE,string);
SacuvajTestFirme(kljuc);
SacuvajAccount(playerid);
}
}
if(dialogid == DRUGAFSTATUS)
{

Ne znam da li sam te razumeo ali ti hoćeš da kažeš da posle restarta ti imas te pare koje si podigo ali da budzet firme ostaje isti kao pre podizanja novca?

Balkan Perfect TM - Ukratko
-Balkan Perfect je server koji želi da vam obezbedi najbolju zabavu na pristoru Balkana !
- Pogledajte dole, zašto igrati na ovom serveru!

• 1. Zato Å¡to ima stvarno unikatan mod, koji je jos u razvoju zbog stalnih ideja koje dolaze, da bi bili stvarno unikatni!
  • 2. Zato sto ce biti pravi Helperi i OSC-ovi koji ce vam biti na raspolaganju 24/7 za pomoc !
  • Da dalje ne duzim videcete sami na otvaranju koliko je truda ulozeno u ovaj projekat!!
IP: Uskoro!!
TS3: Uskoro(ukoliko server uspe bice i TS)
Forum: perfectrp.comoj.com/forum

Citat: [Perfect] Mihailo poslato Jul 25, 2013, 19:45:21 POSLE PODNE
Ne znam da li sam te razumeo ali ti hoćeš da kažeš da posle restarta ti imas te pare koje si podigo ali da budzet firme ostaje isti kao pre podizanja novca?
ovako znaci sad imam u kasi 100$ i podignem tih 100$ i restartam server jopet imam u kasi tih 100$

na koju ti forumu uopce radi ova kljuc

probaj ovako

new kljuc = PlayerInfo[playerid][pImaFirmu];

i onda ako igrac ima firmu npr 28

SacuvajFirmu(kljuc);
iliti
SacuvajFirmu(28);

ako ne bude radilo, objasni mi na koju foru radi taj kljuc tvoj nigdje ga nisam vidio definiranog
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!