Pomoc oko car systema

Započeo nikoladsa, Jul 11, 2013, 20:43:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

nikoladsa

Skripta koju koristim: Moja GM
Detaljan opis problema: Ja koristim ovu FS: http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=33795
e sada, kako da napravim da mi kada igrac hoce da ude u neko auto da pise tko je vlasnik i da pise dal je otkljucano ili zakljucano,, ako je zakljucano da ga izabci iz auta, pomozite mi sta da ubacim u FS
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno)://

nikoladsa

u public onplayerentervehicle stavljas to daj mi source  neću da skidam..

nikoladsa

Moze li mi neko detaljnije objasniti ?

nikoladsa

daj mi u pastebin kodu to,NECU da skidam već sam tijednom rekao

nikoladsa

Evo : http://pastebin.com/s5JPsJAr
I da neotvaram novu temu imam jos jedan problm,, ja sam od ovog istog systema napravio i za moto system FS, i kada ocu da kupim motor pise mi da vec imam automobil ? Oba systema koristim kako FS

nikoladsa

De slusaj me ovako

Pod onplayerentervehicle

new string[100];
format(string, sizeof(string), "Vlasnik ovog vozila je %s", GetName[Owner ID[vehicleid]]);
SendClientMessage(playerid, -1, string);
if(VehicleInfo[vehicleid][Locked] == 1)
{
RemovePlayerFromVehicle(playerid);
}

Samo nisam najsigurniji oko ovog Owner ID ja bih pre napravio varijablu Owner koja cuva ime ownera a ovo mi nije bas najsigurnije jer ce ispisivati samo Ownera kada je connectovan al probaj ako ne radi javi

EDIT: sad je ok mislim

EDIT: Sto se tice toga oko moto systema moj savet je da ne cuvas u cars.cfg kao sto kaze nikola jer nema potrebe ovo je ok! Slusaj razlog zbog koga ti pise da vec imas automobil je sto koristis iste varijable za slot auta i motora...
Poslednja Izmena: Jul 13, 2013, 09:42:02 PRE PODNE od |LZ| Bugi
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).