Optima

Započeo marin_zd, Maj 30, 2010, 15:29:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Evo zanima me dal netko od forumaša za ISP ima Optimu ?

I zanima me kako vam radi u zadnjih dva-tri tjedna ?

Jer meni u zadnjih dva-tri tjedna stalno puca veza, ping je užasan i brzina je katastrofalna, smanjuje se stalno itd :S

Imam je ja, sve mi je ok u zadnje vrijeme, nekad zna štekat veza, nazovem ih na 0800 0088 i riješe sve u 5 minuta.

Ping mi je nešt visok samo

Bas mi ovi dana veza nest puca.a i ping mi je isto jebeno visok.
Poslednja Izmena: Maj 30, 2010, 15:40:51 POSLE PODNE od [ST]BMW_m3[ST]

Citat: Carlsson poslato Maj 30, 2010, 15:35:44 POSLE PODNE
Imam je ja, sve mi je ok u zadnje vrijeme, nekad zna štekat veza, nazovem ih na 0800 0088 i riješe sve u 5 minuta.

Ping mi je nešt visok samo

Čitao sam nešto na PCEkspert forumu vjerujem da je to zbog OptiTVa vjerojatno nešto isprobavaju pa je ping dosta visok <.<

Treba to riješit :S

Prije mi je u sampu na normalnom igranju bio ping ono 50-70 max 80, sad mi je cim uÄ'em u igru preko 80 i kad skace skoci odmah na 150 pa cak i 200 :S

Meni na SA:MPu ping normalan  :D

Eh vidite,zato ADSL nema pogreske :P Prebacujte se dok mozete ;) ;)

To i je ADSL ako ne varam. -.-''

Nije..
Optima dolazi u odjelima kao radnici T-centra i onda kazu ljudima imamo novu tarifu Optima ADSL, i ljudi uzimaju jer je jeftinije a puno losije..

Stari mi radi u t-centru pa znam sve :D

Postoji služba za privatne korisnike i njima se javi i reci svoj problem.oni su dužni to riješiti ako je do njih.

hahahhahha ╬Devilni Vilkoâ,,¢â•¬ varas se T-Com radi za Optimu....od mog frenda stari radi u T-Coma i popravlja ta sranja.I kad u Optime nije radio jedan stup dosao je T-Com da ga popravi.Jer Optima je uzela pola T-Coma.I njihove radnike.A ja kad mi se modem pokvari odmah dobim novi  ;).Ovo u zadnje vrijeme nest net steka.

Citat: ╬Devilni Vilkoâ,,¢â•¬ poslato Maj 31, 2010, 14:18:47 POSLE PODNE
Eh vidite,zato ADSL nema pogreske :P Prebacujte se dok mozete ;) ;)

Å ta je ovo nego adsl, OptiDSL, MaxADSL isti k.

iYoko

ADSL je tip veze xD

Mislim da je mislio na T-Com :)

Tolko gluposti za ništa lol

Optima je svoja firma koja je vjerojatno pod vlasništvom TCOMa ali sigurno ona nema vlasništvo TCOMa lol (to vam je isto kao Tomato, jer je on inaće u vlasništvu vipa a napravljen je kao zasebna firma)

Dalje

CitatADSL (Asymetric Digital Subscriber Line = asimetrična digitalna pretplatnička linija)

Princip rada

Usluga ADSL-a na strani korisnika se ostvaruje jednostavnom instalacijom dva dodatna ureÄ'aja veličine običnog modema:
jedan ureÄ'aj je frekvencijska skretnica (splitter) i namijenjen je razdvajanju frekvencijskih pojasa namijenjenih prijenosu govora i podataka koji do njega stižu istom telefonskom linijom, Å¡to je prikazano na slici. Frekvencije od 0 do 4 kHz služe za razgovor putem analognog telefona, bijeli pojas se koristi za posebne usluge (npr. tarifne impulse na 12 ili 16 kHz), zeleni pojas od 25 do 138 kHz služi za upload podataka, a plavi pojas od 138 do 1107 kHz za download podataka.
Zato korisnici p2p programa više vole FTTH uslugu od ADSL-a.
drugi ureÄ'aj je ADSL modem (ili usmjerivač - router), koji povezuje korisnikovo računalo (ili mrežu računala) na Internet.
Napomena: frekvencijski rasponi na slici vrijede za ADSL (i ADSL2) Annex A. Više o drugim tipovima ADSL-a slijedi u nastavku članka.

Znaći da je isti kurac imo ti MaxADSL ili OptiDSL lol

i nije puno lošije -.-

Jednostavno drkaju po mreži zbog OptiTVa pa je usporena mreža inaće je sve ok ...