[Pomoc] NL Mod na linuxu

Započeo t0xIc_S, Jun 14, 2013, 01:14:35 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Detaljan opis problema:

Nakon uspesnog starta servera (uspostavljanje konekcije sa bazom, ucitavanje kiwibota i ostala cuda) server radi neko vreme i samo se ugasi, sam od sebe. U log fajlu se ne nalazi nista, probao sam cak i sa crashdetect plugin (koji provereno radi) i ne ispisuje nista. Cak sam i sa nativecheck (koji u toj situaciji nicemo ne moze da posluzi) pokusao da vidim da se nesto ne istripuje server i obrise nesto u memoriji pa funkcija se sama od sebe ukloni i server pukne, nije ni do toga. Takodje se jedan server pokrene odradi sve to ali se odmah ugasi nema cak ni tih 5 minuta igre.

Skripta koju koristim:

NLRP (v2, v3, i sa svakim editom NL moda)

Neke slike/video/kod za lakse dobivanje pomoci (npr.slika server.cfg, server log ili slično):

server.cfg

server_log.txt

Poslednja Izmena: Jun 16, 2013, 08:59:58 PRE PODNE od [VR]Streetboy
t0xIc_S anonymous connections...

bump! neko?

Je li sigurno da se sam gasi,ili je moguce da neko namjerno obara?

Inace ako si nesto u modu radio pre ovoga,vrati na staro i bice okej..

OFF: Dodao sam ti prefiks [Pomoc] u naslovu,procitaj pravila..
Poslednja Izmena: Jun 16, 2013, 09:02:13 PRE PODNE od [VR]Streetboy

100% sam siguran, posto sam probao na vise razlicitih portova, vise razlicitih modova, nema ko ni kako da ugasi, sam od sebe se ugasi. A nisam ni na jednom modu nista dirao, probao sam NLRP v2 original i v3 original, i 2 edita, i sa svima se isto desava, osim sa jednim editom, tu se server pokrene i u procesu pokretanja se ugasi xD

Mozda ne spojis dobro sa bazom?
Inace ako ne rade svi ti modovi,onda problem MORA biti do tebe..   :P

Ko sto rece, spajanje sa bazom uspe!

Verujem da je do mene, zato i pitam sta bi moglo biti.... Posto svi ostali modovi rade bez problema
A evo i greske koja se dobije nakon starta.

samp03svr: amx/amxfile.c:222: fputs_cell: Assertion `fp!=((void *)0)' failed.

Sad sam probao i bez MapAndreas plugina, isto nece

Poslednja Izmena: Jun 16, 2013, 18:30:26 POSLE PODNE od t0xIc_S

Evo istrazih po netu i evo sto sam nasao.
Probaj pa javi sta bude :

Citatrecompile FS If you have them, try to disable them. If you have plug-ins try to disable them. It is apt to be a lack of plug-ins or anything. If you have Incognito Streamer, try to download it over the new one.

I to sam probao, pogasio sve fs, a pre toga ih rekompajirao, nista, idalje nece. Cak sam i to sa streamerom odradio

Citat: t0xIc_S poslato Jun 16, 2013, 20:01:04 POSLE PODNE
I to sam probao, pogasio sve fs, a pre toga ih rekompajirao, nista, idalje nece. Cak sam i to sa streamerom odradio
Onda stvarno ne znam sta moze biti problem,jedino da das nekome pa da on proba nesto da uradi ako je moguce,mada cisto sumnjam ako nije sve ovo uspjelo sto si pokusao  :-\ :-\

Ta ce ti linux majke ti cudo pa ti radi san andreas