[POMOC] MTA brisanje objekata

Započeo Farkias, Jun 30, 2013, 01:10:59 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dosadno mi je kući , a trebaju mi neke mape za servera , pa sam odlučio malo da ja nešto probam izmapat xd.

I sada skinuo sam zadnju verziju MTA i krenuo sam da mapam novu opštinu , izbrisao sam drveća , zgradu , i još nešto i ostale su mi one zastave u zraku i ne mogu nikako da ih izbrišem :( .. kad god kliknem da izbrišem obriše mi se podloga i ne mogu nikako one zastave , pa zato ko zna neka mi pomogne brzo jer sam više poludio :)

Pa ako ti se nesto obrise slucajno imas gore Undo ja msm i to kliknes i vrati ti a za zastave nzm meni hoce o.o Klikci malo :D

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.

ado97

Preko Editora briši objekte , mada ti je puno bolje raditi u Editoru nego u MTA .

Radio bi u Map Editoru da znam , nekako mi je lakše u MTA .. Sad ću pogledati taj video :)

Evo da ne otvaram novu temu imam jedno pitanje
Zanima me kako da brisem Default objekte u MTA
Napravio sam onaj folder izbrisaniobjekti i u njemu imam: meta (onu skriptu) i deleted.lua (stavim u njega svoje kodove i udjem u MTA kuccam /start izbrisani objekti i opet mi ne radi u cemu je problem ljudi????????????)

To sam htio da mu kažem , ali možda je on napravio folder sa imenom "izbrisani objekti"

ado97

Srki_Corleone ako imaš probleme neke u Editoru/MTA otvori temu .
Ovdje lock .