Android os na pc-u.

Započeo Forbs, Maj 28, 2010, 16:07:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Android x86 pregled

Super stvar za peglanje igara na androidu :D ili pak sa netbook :D

hahah dobar pregled
btw kada radis u movie makeru bar centriraj
i namoj odjednom se zaderat POZDRAV SVIMA i onda lagano lijepo uÄ'i

A sta je to :D Nisam nista cuo.. Dere glazba vamo :P

Citat: Devilni Vilkoâ,,¢ poslato Maj 28, 2010, 17:30:03 POSLE PODNE

Android je operacijski sustav za mobitele tj "pametne telefone".Otvorenog je koda te podržava razne aplikacije.Vjeruje se da če do 2012. to biti najpoznatiji os na svijetu..Tj najpopularniji...

Citat: [CH]Forbs poslato Maj 29, 2010, 19:43:41 POSLE PODNE
Citat: Devilni Vilkoâ,,¢ poslato Maj 28, 2010, 17:30:03 POSLE PODNE

Android je operacijski sustav za mobitele tj "pametne telefone".Otvorenog je koda te podržava razne aplikacije.Vjeruje se da če do 2012. to biti najpoznatiji os na svijetu..Tj najpopularniji...

Pa i bude jer malo kad razmisliš da je Googleove proizvodnje a negdje 50% ljudi koji koristi internet koristi i google trazili pa ce postat popularan kao i google chrome :o

Google-ov pretraživač i nije toliko popularan mada mu tržišni udio redovito raste.nažalost još uvijek najpopularniji web preglednik je ie.

Kolko sam čuo google je trebo napraviti svoj vlastiti OS. Ne znam jel točno ali tak sam čuo.

Da radi se na njemu.zove se crome os.svrha mu je rad na tabletima,netboocima i ostalim prijenosnim ureÄ'ajima.kad izaÄ'e znate gdje možete nači recenziju,na youtube kanalu fs-a.

iYoko

Citat: [CH]Forbs poslato Maj 31, 2010, 15:58:11 POSLE PODNE
Da radi se na njemu.zove se crome os.svrha mu je rad na tabletima,netboocima i ostalim prijenosnim ureÄ'ajima.kad izaÄ'e znate gdje možete nači recenziju,na youtube kanalu fs-a.
koliko ja znam izasao je (mislim PV) pa napravi recenziju sada?

ÄŒekam da se pojavi na raznim ureÄ'ajima,poÅ¡to joÅ¡ nie puÅ¡ten,postoje razne bete...

Citat: [CH]Forbs poslato Maj 31, 2010, 15:47:29 POSLE PODNE
Google-ov pretraživač i nije toliko popularan mada mu tržišni udio redovito raste.nažalost još uvijek najpopularniji web preglednik je ie.

jeste kurac uz sve njihove softwareske propuste gube mušterije na FF i GC jebeno brzo...