Night Life RolePlay | PETAK UPDATE (14.5)

Započeo Reuf_Breston, Jun 12, 2013, 22:33:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Reuf_Breston

- Night Life RolePlay | Informacije - 



Server je trenutno u radu oko mjesec ipol, dva Å¡to dokazuje da smo ozbiljna zajednica.
Prijave za moderatore na forumu su otvorene, isto tako poslije update-a će biti i za lidere, dakle ako ste RP-er i hoćete da se druzite sa nama nema veze što ste mali lvl dobit ćete lidera... Samo je potrebno da ste aktivni i ozbiljni.


- Registracija - 

Registracija je veoma jednostavna, potrebno je unijeti lozinku (ne manju od 6 slova) i poslije toga samo je ponoviti i to je to, a poslije toga imate da birate porijeklo, godine itd., ali to vam je 30 sekundi posla.
1.IZGLED REGISTRACIJE!


- Spawn - 



Spawn servera, u blizi spawn-a imate rent motocikala i rent automobila.
1.SLIKA SPAWNA
2.RENT MOTOCIKALA
3.RENT AUTOMOBILA




- Night Life Roleplay | Poslovi - 

- Posao | Farmer - 
Ovaj posao se nalazi na farmi u blizi San Fierra, u poslu imate tri vrste rada, košenje i zenjanje i pšenica. Ovaj posao mozete uzeti odma na pocetku, jer on ne zahtjeva veci level od 0.
1.MJESTO ZAPOÅ LJAVANJA
2.TRAKTORI i KOMBAJNI.
3.KAMIONETI


- Posao | Kosac trave - 
Ovaj posao se nalazi u Jeffersonu, jednostavan je i ima samo jednu vrstu rada, a to je košenje i još jednu 'dodatnu' komandu /završiposao.
1.MJESTO ZAPOÅ LJAVANJA
2.MJESTO POSLA.

- Posao | Vozac autobusa - 
Ovaj posao se nalazi po uobicajenom mjestu u 'El Coroni'. Potreban nivo za ovaj posao je 1. Vozac autobusa ima dva nacina rada, a to su: linija, znaci ima istocna i zapadna linija i fare.
1.MJESTO ZAPOÅ LJAVANJA
2.MJESTO POSLA.

- Posao | Komunalno - 
Posao 'komunalno' se nalazi u blizi autobuske stanice. Ovaj posao zahtijeva nivo 3+. Posao ima dvije radnje, a to su: kupljenje smeca i cišcenje.
1.MJESTO ZAPOÅ LJAVANJA
2.MJESTO POSLA.

- Posao | Automehanicar - 
Posao automehanicar se nalazi u blizi aerodroma, moze se reci da je 'malo izostavljen' od grada. Za ovaj posao potreban je nivo 4., a posao ima samo jednu vrstu rada, a to je popravka, da sipa gorivo nema potrebe jer za to postoje benziske. Kada se ode na duznost poziv igraca koji zovu mehanicara ce dolaziti u chat mehanicarima i ko prvi prihvati checkpoint ce ga odvesti do igraca kojemu treba pomoc.
MJESTO ZAPOÅ LJAVANJA
SLIKA #1
SLIKA #2
SLIKA #3

- Posao | Dostavljac - 
Posao dostavljac je veoma jednostavan posao. Potreban nivo za ovaj posao je 5. Posao ima tri komande, a to su: kupiprodukte, prodajprodukte i napuni.
MJESTO ZAPOÅ LJAVANJA
MJESTO POSLA

- Posao | MaÅ¡inovoda - 
Potreban nivo za vlakovodu je 7. Vlakovoda ima samo jednu komandu, a to je vlak. Samo jedna ruta postoji, a to je 'medunardona'.
1.MJESTO ZAPOÅ LJAVANJA
2.MJESTO POSLA

- Ilegalni Posao | Diler droge - 
Potreban nivo za dilera droge je 6. Ovo je jedan od 2 ilegalna posla, ali zasad, povremeno ce se novi dodavati. Kada se zaposlite, na mjestu zapoÅ¡ljavanja se kupuje sjeme, maximalno se moze uzeti 15 sjemenki, a cijena jedne je 200$. Pored mjesta gdje se zapoÅ¡ljava ima livada gdje se sadi droga i onda se saceka 10-ak minuta i pobere se. Drogu mozete preprodavati igracima komandom /prodajdrogu ID cijena kolicina. 
1.MJESTO ZAPOÅ LJAVANJA
2.MJESTO POSLA
3.IZGLED KADA SE ZASADI

- Ilegalni Posao | DzeparoÅ¡ - 
Potreban nivo za ovaj posao je 6. Ovaj posao ima samo jednu radnju, a to je krada. Krada se vrÅ¡i komandom /kradi. 
1.MJESTO ZAPOÅ LJAVANJA
2.MJESTO POSLA





- Night Life Roleplay | UNIKATNOSTI - 
- VIP Sistem - 
Da bi ste postali VIP potrebno je donirati, osnovni VIP paket koÅ¡ta 10km/5â,¬ oko 40 kuna i dobijete 150 bodova. Staff tim zna nekada da organizuje neke nagrade gdje se dobije besplatan VIP. VIP se sastoji od neonki, iskljucenja/ukljucenja mobitela, skrivanja broja mobitela, onfoot i radia u vozilu, afk timera (najviÅ¡e 30 min.) i pretvaranja bodova u novac Å¡to se ne isplati.
1.VIP RACUN
2.VIP AKTIVACIJA
3.VIP KORIÅ TENJE
4.IZGLED NEONKI
5.IZGLED RADIA

- Pijaca polovnih automobila - 
Pijaca polovnih automobila sluzi za otkupljivanje i prodavanje auta, takoÄ'er tu postoji biznis.
1.MJESTO


- Sistem vozila - 
Najviše se mogu imati 2 vozila, jedno obicni igraci, a dodatno jedno oni koji kupe preko VIP-a. (v2). Na serveru postoje 3 salona automobila. Sistem vozila, kao i svi 'pokretni' sistemi je u dijalogu. U dijalogu su smještene sve potrebne komande.
1.VOZILA-DIJALOG
2.SALON #1
3.SALON #2
4.SALON #3

- Sistem motora - 
Najviše se moze posjedovati 1 motor. Kao i svi 'pokretni' sistemi i ovaj je u dijalogu.
1.MOTOR-DIJALOG
2.SALON

- Sistem plovila - 
Najviše se moze posjedovati 1 plovilo. Salon se nalazi u Marini kod mora. Kao i svi 'pokretni' sistemi i ovaj je u dijalogu.
1.PLOVILO-DIJALOG
2.SALON

- Sistem bicikala - 
Najviše se moze posjedovati 1 biciklo. Bicikla su prejeftina, tako da su ugl. namijenjena za pocetnike. Kao i svi 'pokretni' sistemi i ovaj je u dijalogu.
1.BICIKLO-DIJALOG
2.SALON

- Sistem letjelica - 
Najviše se moze posjedovati 1 letjelica. Letjelice se nalaze na starom aerodromu u Las Venturasu. Takoder i ovaj sistem je u dijalogu.
1.LETJELICE-DIJALOG
2.SALON

- Sistem kuca - 
Sistem kuca je u dijalogu. Na serveru postoji više tipova kuca kao što su, prikolica, srednja kuca, velika kuca i naravno Villa. U dijalogu imaju sve komande, davanje/zabrana renta, ostavljanje droge/novca/oruzja u kuci itd itd...
1.KUCA-DIJALOG

- Sistem stanova - 
Sistem stanova je takoder u dijalogu. U dijalogu imaju komande, zakljucavanje/otkljucavanje stana, mijenjanje enterijera, prodavanja stana, vremenom ce se ubaciviti još nešta... kao ostavljanje novca itd
1.STAN-DIJALOG

- Sistem firmi - 
Na serveru se moze posjedovati samo 1 firma. Iznudu mozemo dati nekom igracu za pare i sl. Neki poslovi kao Å¡to su bus vozac, dostavljac itd imaju firmu. Firma je takoder u dijalogu.
1.FIRMA-DIJALOG

- WAR Sistem - 
WAR garaza se nalazi u blizini Grove Streeta. Isto tako War garaza ima i drugi ulaz, a to je u San Fierru. Kada stanete na plavi checkpoint izbaci vam se 'dijalog' odakle organizujete war, više na slikama.
1.MJESTO WG - LOS SANTOS
2.IZGLED WG
3.WAR DIJALOG
4.MJESTO WG - SAN FIERRO

- Tehnicki pregled - 
Tehnicki pregled se nalazi odma pored posla Mehanicar. Tehnicki pregled mozete odraditi samo sa privatnim vozilom Å¡to je i logicno i to se mora odraditi prije registracije vozila.
1.MJESTO
2.IZGLED

- Registracioni Centar - 
Da biste registrovali auto prvo, kao što sam i naveo iznad morate proci tehnicki pregled pa tek onda registrirati. Registracija automobila košta 1000$.
1.MJESTO
2.IZGLED

- AutoÅ¡kola - 
Ukoliko ne zelite da imate problema sa policijom, preporucujemo vam da što prije odrediti vozacki ispit. Kada udete u Autoškolu kucate /vozacka i onda imate teorijski test sastavljen od nekoliko pitanja i poslije toga voznja po gradu.
1.MJESTO
2.IZGLED
3.SLIKA #1
4.SLIKA #2
5.SLIKA #3

- OpÅ¡tina - 
U Opštini mozete se razvesti, glasati na izborima, a i kupiti dozvole. Opština ce se još malo doradivat, kasnije bit ce da se mijenja prebivalište itd...
1.MJESTO
2.IZGLED






- Night Life Roleplay | Organizacija sistem - 
-Jedinstven sistem, sa mogucnosti kontrole organizacije cak i od strane ovlaštenog igraca. Dakle, neke organizacije poput BG, VLA su na prodaju i ko ih kupi on dobije nadleznost i on komotno diktira organizacijom. Moze postavljati/skidati lidera, kickati sa 0h kazne, dakle sve. Taj sistem je u dijalogu.
Takoder, i lider sistem je u dijalogu. Više na slikama...

1.NADLEZNOST
2.LIDER






Update : 1.2.2

- Night Life Roleplay | PETAK (15.5.'13) UPDATE *** - 
- U petak 15.5.2013 dolazi nam novi update, a i samim tim nova verzija moda "v1.2.2b". Pa da počnemo:
1. - WAR SISTEM - Neke sitne greške koje su bile u prijašnjoj verziji su popravljene i dodate su nove tri sobe, prijašnja verzija bile su samo dvije.

2. - GEPEK SISTEM - Dodata još jedna pa mozemo reći unikatnost. Napravljen je gepek sistem. Gepek samo funkcioniše na privatnim vozilima naravno, a u gepek mozete ostavljati novac, drogu i oruzije.

3. - LIDER KONTROLA OFFLINE ÄŒLANOVA - DoraÄ'ena je komanda za lidere, sada mogu i off da kickuju svoje članove.

4. - PIJACA POLOVNIH MOTORA - Pored već postojeće pijace polovnih vozila, napravljena je i pijaca polovnih motora... Sluzi za otkupljivanje i prodavanje motora, a takoÄ'er je i napravljen novi biznis, pa ko na update-u prvi stigne stigne...

5. - NOVE MAPE -
AUTOÅ KOLA

POSAO POÅ TAR
Posao poštar dobio je novo mjesto, novi biznis "LS Telekom" koji će neko kupiti, ko prvi stigne.


6. - NOVI REGISTER/LOGIN SISTEM I ISPRAVLJENI BUGOVI
- Napravljen je registracijski sistem koji se znatno razlikuje od prijašnjeg, sada kamera na loginu je u Las Venturasu te je dodana i nova Intro pjesma..
- Pored ovoga ispravljeni su svi poznati bugovi koji smo pronašli, a i koji su igrači prijavili, sada ćete tek uzivati u igri i RolePlayu.


7. - VOZILO 2 - OWNERSHIP 
- Pored vozila 1 sada možete posjedovati i vozilo 2. (Da biste aktivirali vozilo 2 potrebno je da posjedujete VIP koji dobijate doniranjem svote novca za server, Aktivacija samog Vozila 2 košta 100 VIP Bodova, aktiviranjem istog dobijate vječitu mogućnost kupovine/prodaje vozila).

7. - ANTICHEAT 
- AntiCheat je poprimio dosta izmjena, ubačen je novi Anti Weapon/JetPack/Teleport Hack. Korištenjem bilo čega od navedenog Administraciji dolazi obavjest. (AntiCheat je pravljen od 0 i testiran je mnogo puta, pored ovoga tu je i Anti Money Hack).
8. - MUZEJ UNIKATNIH VOZILA 
- Ubačen je muzej gdje se nalaze unikatna vozila..








Novi Update Uskoro







Opis izradio: Carlos_Wattana |


Poslednja Izmena: Jun 14, 2013, 19:37:04 POSLE PODNE od [NL]Xavi Vlasnik

Sretno
Opis je malo los uredi ga
Poslednja Izmena: Jun 13, 2013, 20:43:44 POSLE PODNE od PeMPaCâ„¢

Reuf_Breston

Hvala vam.

Navrati slobodno, server je lockan do petka, onda UPDATE, hocemo da oborimo 50/50,  lockan je dok popravimo joÅ¡ par  sitnica i ubacimo joÅ¡ par novih mapa.  8)


Svida mi se, doci cu, samo izmjeni forum link www.nightlfe-rp.com u www.nightlife-rp.com




The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action.
The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.


Reuf_Breston