[ Pomoc ] neoni iz sampa 0.3e i u 0.3x

Započeo 𝓒𝓪𝓼𝓮𝔂, Jun 13, 2013, 23:22:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: moja editovana
Detaljan opis problema: dole opsirnije
Dio skripte: dat cu ako treba
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): nie potrebno

Evo ovako da vas pitam kada sam prije drzao server na 0.3e verziji sampa sve je radilo ispravno sada kada sam ga prebacio na 03x ne rade mi neoni i vatromet ;S sada neznam da li je problem do toga ali ja mislim jer je sve normalno radilo
pa vas pitam ako mi moozete pomoci oko ovoga hitno mi je ovo resiti kada izaberem neon sada uopce se ne attachuje ispod vozila nego ga nema uopste  :'(
Heaven Community [IN PROGRESS]

Meni neoni odlicno rade daj mi deo gde kreiras neone
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

[cenzura]
Poslednja Izmena: Jun 14, 2013, 00:16:56 PRE PODNE od [EM] Casey

Za neone stavljaj svugde CreateObject umesto CreateDynamicObject tako sam i ja jednom stavio ko ti CreateDynamicObject i nije mi radilo... Probaj pa javi
RESPECT: Blaeks, Yui_Sang, Gagi, Kapetan Husein, Luksa, Slay, Denis_Lapi, Zoran(Dude)

Programski jezici koje koristim: C, C#, Visual Basic, HTML, CSS, PHP (tek ucim).

Citat: |LZ| Bugi poslato Jun 13, 2013, 23:44:58 POSLE PODNE
Za neone stavljaj svugde CreateObject umesto CreateDynamicObject tako sam i ja jednom stavio ko ti CreateDynamicObject i nije mi radilo... Probaj pa javi

evo kompila se ali ja mislim da opet nece raditi ali necu ja nagadjat ostani tu pls za 5 min cu ti se javit dal radi il ne

Radi brate HVALA ti eto od mene respect :D
e ako si ikad bio u MTA znas li ono kad ti bas svetla svelte na podu u bojama koje ti biras da li je to moguce za Samp
ako neznas na sto mislim naci cu slikku

http://nikt.zog.net.au/colour.png

Drago mi je da sam pomogao :D A to za svetla sam 98,3 posto siguran da nije moguce u SAMP :D