[Pomoc] Srednja skola

Započeo Neznamkosam, Maj 29, 2013, 11:40:48 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

E,ovako .
Imali neko iz Doboja da je upisao Elektro skolu smjer Tehnicar Racunarstva?
Ako ima mozeli mi neko reci koji se sve predmeti boduju i kako se to boduje,ako neko zna nek mi posalje PM reci cu mu sve sto ga zanima pa da mi te bodove kaze ? :D

vjerujem da je u vecini skola tako...boduje se jezik eznam odakle si u hrvatskoj je to hrvatski u srbiji srpski jezik vjerojatno, matematika, tehnicka kultura (negdje se zove tehnicki), fizika, informatika...mozda sam nesta zaboravio ali uglavnom otih 5-6 predmeta se boduje u tehnickim skolama

Ma nema to veze sta imas iz kog predmeta uopste,bitni su ti bodovi koje si imao tokom skolovanja i koje ces imati posle prijemnog ispita.

Iz Doboja sam ma kod nas nema prijemni ispit jos
a meni su ovi nas. rekli da ce biti vazni i ti predmeti koji se posebno boduju pa ako moze neko reci kako se to boduje ?

Citat: [DV] Ognjen poslato Maj 29, 2013, 12:09:39 POSLE PODNE
Iz Doboja sam ma kod nas nema prijemni ispit jos
a meni su ovi nas. rekli da ce biti vazni i ti predmeti koji se posebno boduju pa ako moze neko reci kako se to boduje ?
Pa naravno da nema jos prijemni ispit tek ce biti.Ti posebni predmeti su oni predmeti koji ce biti na prijemnom ispitu znaci ako ucis "Hrvatski" onda ce taj biti i naravno "Matematika" i to je ce se dodati na opsti uspeh koji si pokazao tokom skolovanja u 6. 7. i 8. razredu.

Ma kakav prijemni, gleda se prosjek 5. 6. 7. i 8. razreda (opÅ¡ti uspjeh na kraju) a Å¡to se tiče te Å¡kole bez problema ćeÅ¡ upisati, vidićeÅ¡, pa i ako si sa 2 prolazio  :D

Joj ne kontate me kod mene nema uopste prijemni isprit i ima 9 razreda osnovne skole tj sada zavrsavam 9 tj vec sam ga zavrsio xD
Samo predamo dokumente ono sto sve ide zakljucne ocjene se pretvore u bodove i jos se ti "predmeti koji se traze boduju i dodaju " i ako ima dobar broj bodova prima se i da gledaju se ocjene sa cime si prolazio i to pa me interesuje ja imam 5 iz matematike i kako da ja to pretvorim u bodove da dodam na broj bodova od zakljucnih ocjena ako me kontate ? :D :P
EDIT: pa ne bi rekao sa 2 u ovu skolu se traze jake cetvorke i 5,ja prolazim sa peticama i ja sam racunao bodove i imam oko 65 al nisam racunao te predmete :/
Poslednja Izmena: Maj 29, 2013, 12:33:51 POSLE PODNE od [DV] Ognjen

Pa racunas ovako.Svaka zakljucna ocena iz predmeta na krajevima polugodista 6. 7. 8. i 9.(verovatno kod vas se ne racuna 7. razred) razreda saberes i pomnozis x4 i dobices zbir bodova ostvaren opstim uspehom.

Za prijemi ti se ne racuna 5. Razred :P

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.

Da da racuna se i 7. razred :D
Meni su nas. rekli za zakljucne ocjene ovako 6 i 7 zakljucna ocjena (ono mora biti u prosjek tacna znc mora biti 4.53) x2 i 8 i 9 x3
i na to +20 i dobije 65 i sacu ja da sracunam to za predmete kako ste rekli zakljucna ocjena x4
samo jesuli ovo tacni predmeti (Matematika,Srpski,Fizika,Tehnicko,Informatika ili ima jos ? :D )??