[Pomoc] ZCMD

Započeo sch, Maj 01, 2013, 02:25:10 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

sch

*

Skripta koju koristim:GF
Detaljan opis problema: Radim mod od GF i sad prebacujem iz STRCMP u ZCMD,ubacio sam include sscanf2 i zcmd,sad mi pravi problem nece mi se mod compile i uvijek mi izlazli taj eror ne umijem ga rijesit,pa ako moze mala pomoc da rijesim..Hocu da pocnem prebacivati mod u zcmd..

C:\Users\Admin\Desktop\Roleplay\pawno\include\sscanf2.inc(30) : fatal error 111: user error: sscanf (possibly the PAWN version) already defined.

EDIT: Nigdje u pawno mi nije definisan sscanf,niti sam ga ikad imao.. ne znam do cega moze biti. a kad ga markiram pod zeleno include sscanf2 on mi baca ove errore:

C:\Users\Admin\Desktop\ZCMD GF\Roleplay.pwn(25068) : error 017: undefined symbol "AntiDeAMX"
C:\Users\Admin\Desktop\ZCMD GF\Roleplay.pwn(43742) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Admin\Desktop\ZCMD GF\Roleplay.pwn(43742) : error 017: undefined symbol "cmd_server"
C:\Users\Admin\Desktop\ZCMD GF\Roleplay.pwn(43742) : error 029: invalid expression, assumed zero
C:\Users\Admin\Desktop\ZCMD GF\Roleplay.pwn(43742) : fatal error 107: too many error messages on one line

Dio skripte:
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Poslednja Izmena: Maj 01, 2013, 02:28:37 PRE PODNE od ɴᴇʟʟʏ™
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

daj postavi ovde te linije ...

sch

*

LINIJA 43742:    COMMAND:server(playerid,params[]){

LINIJA 25068:   AntiDeAMX();
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

pa cmd i strcmp nesi bas dobri kad rade zajedno,jer ti nisi sve cmd prebacio...

Da li si public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[]) u public OnPlayerCommandPerformed(playerid, cmdtext[], success)

sch

*

Citat: David (Sabljak) A.k.A SABO(T) poslato Maj 01, 2013, 09:45:02 PRE PODNE
daj nam #include koje imas?

// Main Includes
#include <a_samp>

// Other Includes
#include <foreach>
#include <utils>
#include <md5>
#include <OPSP>
#include <rBits>
#include <streamer>
#include <dcmd>
#include <a_npc>
#include <dini>
#include <zcmd>
//#include <sscanf2>

@ ...Nikola... : Ah,to nema veze sa tim jer kad sam to ubacio ista stvar već to kad mi includ neće učitat nešto ne valja.

@
Leon:
Šta sa ovim? Ja sam ovo čitao i znam za ovo,ali šta mi ovo može pomoć sa ovim što ja u temi pišem?
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

sch

*

[quote author=
Lenon link=topic=73020.msg509508#msg509508 date=1367430308]
umjesto ovoga:

//#include <sscanf2>

stavi ovako:

#include <sscanf2>

[/quote]Omg znam to,to nema veze,ja sam ga makao jer mi je pravio erro ovaj

C:\Users\ADMIN\Desktop\Roleplay By Nelly\pawno\include\sscanf2.inc(30) : fatal error 111: user error: sscanf (possibly the PAWN version) already defined.

kontaš sad?
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

sch

*

[quote author=
Lenon link=topic=73020.msg509514#msg509514 date=1367430554]
jesi li update sscanf na najnoviji?

evo link ako nisi: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=102865

i provjeri da li ti je server prebacen na 0.3x verziju, ako nije prebaci ga.
[/quote]LoL jesam odavno je na 0.3x i opet sam i sve,opet isto..
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

CitatC:\Users\Admin\Desktop\Roleplay\pawno\include\sscanf2.inc(30) : fatal error 111: user error: sscanf (possibly the PAWN version) already defined.
idi folder pawno/pawno program pa idi open i u pawno/include otvori sscanf2.inc i CTRL+G 30 i daj tu liniju

sch

*

Citat: ...Nikola... poslato Maj 02, 2013, 10:09:50 PRE PODNE
CitatC:\Users\Admin\Desktop\Roleplay\pawno\include\sscanf2.inc(30) : fatal error 111: user error: sscanf (possibly the PAWN version) already defined.
idi folder pawno/pawno program pa idi open i u pawno/include otvori sscanf2.inc i CTRL+G 30 i daj tu liniju

#if defined sscanf
   #error sscanf (possibly the PAWN version) already defined.

Ali šta sa njom treba? xd
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer

sch

*

RIJEÅ ENO LOCK!
Pawn Scripting Arbaiter
Willfried Schafer