Product sistem sux.

Započeo [ED] ZicMortal, Maj 27, 2010, 11:22:11 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam problem oko toga vec duze vremena. Napravio sam [namjestio] svoje product kombije. Bilo je ono kad vozac sjedne u taj kombi da mu se pojavi ono "Za kupiti prodse pisite ovo/ono"... itd. I komande u skripti su sve na mjestu. (/buyprods..., /sellprods)... i sad dodjem ja na server (kucni). Sjednem u kamion nista se ne pojavi, odem /buyprods, /sellprods, /load... samo se pojavi... SERVER: Unknown command.

Sta da radim?  ;)
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Eto na To je i meni, prije rade sve komande...
i odjednom skoro nijedna neradi server:Unkwnown Command

Ja sam rijesio to kad sam skino nove include..

Citat: [ED] ZicMortal poslato Maj 27, 2010, 11:22:11 PRE PODNE
Imam problem oko toga vec duze vremena. Napravio sam [namjestio] svoje product kombije. Bilo je ono kad vozac sjedne u taj kombi da mu se pojavi ono "Za kupiti prodse pisite ovo/ono"... itd. I komande u skripti su sve na mjestu. (/buyprods..., /sellprods)... i sad dodjem ja na server (kucni). Sjednem u kamion nista se ne pojavi, odem /buyprods, /sellprods, /load... samo se pojavi... SERVER: Unknown command.

Sta da radim?  ;)

Preimenuj ih, mozda bude radilo, a ovo u vezi texta, moralo bi radit, pod newcar to nastimas, ako nece radit i dalje u vezi texta, probaj napravit nes kao 3d text, pa ga attachas za vozilo
Aequam memento rebus in arduis servare mentem.

mislim da su ti se pomijesali IDevi vozila...
idi ponovo do tih kombija,uzmi ID i promijeni pod IsATruck...

Jel moze bit do stringa?
Respekt: [H]265, John, [03]Garsino, LordShigi, Dujma, Carlsson, Randy, Jacobs, Hu5o, Toni, Lukas, Curtis, Ivo, Hawks, Jack, Koksildo, gonss

Haha OMG => http://zaslike.com/files/9rd5urq94yqagvdsx3i.png [ovo nema nigdje]

Citat: Sam ãƒ,, poslato Maj 27, 2010, 13:55:34 POSLE PODNE
mislim da su ti se pomijesali IDevi vozila...
idi ponovo do tih kombija,uzmi ID i promijeni pod IsATruck...
ovo ti je jedino rjesenje...
nemoze biti drugo...