[POMOC] telefon animacija

Započeo Denis_Lapi, Maj 03, 2013, 12:54:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:Moja skripta
Detaljan opis problema:Ovako, hteo bih da napravim da kad igrac ukuca /call da mu se u ruci nadje telegon, e sad ja sam animaciju da ruku priblizi uhu stavio samo jos hocu da dodam taj telefon kao AtackObject ali nzm kako da napravim koordinate gde ce se on prikazati igracu u desnoj ruci i kad igrac podigde telefon pored uha da mu telefon i dalje stoji u ruci
Dio skripte:Pa mislim da nije potrebno ako treba dacu...
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):Ako treba dacu mada je to animacija kao i na svim serverima

[FS] Bank Sistem
[TuT] Array Sistem (Napredna)

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

SetPlayerSpecialAction(playerid, SPECIAL_ACTION_USECELLPHONE);

jesi koristio ovu animaciju
Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

Da jesam to imam samo mi sad fali AtackObjct koji nzm kako da napravim :D Pokusavam da je nadjem negde ali slabo mi ide

[FS] Bank Sistem

"Pa krenite na mene i provesce te se super ko kapetan Kuka kada levom brise dupe"

www.denis-lapi.com

Other Dimension RolePlay | Uskoro
Ukoliko zelite pomoci u razvoju servera, mozete se meni javit na PP/PM!

Nasao sam ja to ali nzm kako da primenim one koordinate to je meni problem...ako moze neko da mi is samo sklopi ja sam napravio ceo sistem /call i animacijju sam stavio ali samo AtackObject nzm kako da napravim :)

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

nadji objekat telefona i odredi mu offset

Nasao sam ja mobile.. ID 330 ali nzm kako da nadem offset i polazaj da on bude u ruci tj. u desnoj ruci

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com

pogledaj tutorial sto sam ja napisao, tu ces moci da se snadjes

EEe momci sredio sam ono sto je trebalo,
P.S moze link od tuta. da ne trazim :D

[FS] Bank Sistem

www.denis-lapi.com