[Pomoc]

Započeo Andrijan, April 26, 2013, 02:19:23 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:ShowTime
Detaljan opis problema:Imam ono na server kad neko udje da procita pravila i onda ako hoce prihvati ako ne izbaci ga ali necu da mi bude ovakav tekst hocu kao na ovoj slici tako da izgleda i u boji sve samo sto ja kad uzmem i otkucam kao na slici i ubacim na server meni je preko celog ekrana i razvuce se ne znam kako da napravim kao na slici da bude tako normalno pa ako neko moze da otkuca ne stavi bilo koje ime ja cu da prepravim Hvala unapred.
Dio skripte:
new message[] = "\t\t\t\t\t\t ShowTime Roleplay Pravila i Uslovi \n\n\n\n\n\n 1- Ovaj server sadrzi sadrzaj za odrasle. Suglasni ste da ste punoljetni u svojoj zemlji ako budete izlozeni takvoj vrsti sadrzaja\n\n 2- Ovaj server ne podrzava Cheatere, slazete se da necete koristiti stvari koje bi mogle stetiti drugim igracima i stvarati vam prednost.";
	new message2[] = "\n\n 3- Citajuci ovo, slazete se da cete postovati sva pravila server /rules ili cete riskirati i krsiti ih i biti banani ili udaljavani sa servera.\n\n 4- Citajuci ovo se takodjer slazete da cete postovati admine i gm-ove uvijek, osim ako se krse pravilo (1) (2) (3) (5). \n\n 5- Ovaj server podrzava sve uvjete od SA:MP-a mozete vidjeti na www.sa-mp.com/service_agreement \n\n\n Pritisnite na 'Prihvatam' Ako se slazete, 'Ne prihvatam' Ako se ne slazete.";
	format(string, sizeof(string),"%s %s",message,message2);
	ShowPlayerDialog(playerid, 1244, DIALOG_STYLE_MSGBOX,"ShowTime Roleplay Pravila i Uslovi",string,"Prihvatam","Ne prihvatam");
	SetPlayerCameraPos(playerid, 1890.1014,-1194.7969,25.8091);
	SetPlayerCameraLookAt(playerid, 1933.4393,-1196.2479,18.8163);

Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): http://www.dodaj.rs/f/3L/sC/4rXnZIRc/sa-mp-052.png
Poslednja Izmena: April 26, 2013, 02:19:55 PRE PODNE od Andrijan

Neko da pomogne ? molim vas

valjda to zelis

new stringtwo[2048];
strcat(stringtwo," blabla\n",sizeof(stringtwo))
strcat(stringtwo," blabla 2\n",sizeof(stringtwo))//ovako dodajes novu liniju bit ceti lakse ovako radit
PlayerDialog(playerid, 7894, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Pravila", stringtwo, "Prihvacam", "Odbijam");
Software Developer