HP ProBook 4530s wifi driver help..

Započeo Filmovski, April 24, 2013, 23:13:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam mrtvi laptopop kojeg sam prvi put formatiro ( da napomenm prvi put da sam ikakav komp/lap ja osobno formatiro ) i sad trebam driver nmg nikako naci driver za wifi -.-
Pomoc netko u pm :S

Nemojte mi samo davat linkove od HPove stranice za skidat jer sam pokusao i nece ...

Dude

*

zerocoolos

E to ti je zato sto uopce ne kupis HP-ov laptop vec samo sranje upakirano u isto kuciste... Kod nas gotovo niti jedan HP-ov po nazivu ne odgovara specifikacijama koje su na njihovim stranicama za taj model...

Procitaj negdje u dokumentaciji koji tocno tip wireless kartice imas i onda probaj po tome naci drivere, nikako po modelu laptopa

ugl nisam spomeno ovaj problem znaci kad pokusam bilo ama bilo koji driver instlirat izbaci mi da nije kompaktibilan ... koristim Windows 7 ultimate  64bit

Skini Robot Driver, pusti ga da skenira sta ti fali i kraj.

Ako ne nadjes key za aktivaciju programa imas onu opciju export tako nesto pa sacuvas taj fajl na destkop, kada ga pokrenes imaces listu drajvera koje moras da skines, samo kliknes na ime drajvera sam ce skidati.

Ja sam skoro isto neki laptop sredjivao, dok sam naso drajver za lan internet izgubio sam 2 dana.

I ovo cudo me je spasilo: http://drp.su/

tako da pokusaj sa tim :)

Evo odoh pokusat Maki , Ralph kakva mi korist sto ga skinem kad neam net konekcije da mi skenira i izbaci listu -.-

Da javim da sam rijesio problem ... trebao mi je Atherosov Wirelles LAN driver