[POMOĆ] Kako da napravim CoS od 0

Započeo [Perfect] Mihailo, April 15, 2013, 17:16:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Moja od 0
Detaljan opis problema: Pa neznam kako da napravim moj CoS.
Dio skripte: //
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):
Zašto da pravim moj CoS? - Pa da bi bilo posebno da ne bi bilo na mom serveru da mi odlaze igrači zato što sam kopirao.

Balkan Perfect TM - Ukratko
-Balkan Perfect je server koji želi da vam obezbedi najbolju zabavu na pristoru Balkana !
- Pogledajte dole, zašto igrati na ovom serveru!

• 1. Zato Å¡to ima stvarno unikatan mod, koji je jos u razvoju zbog stalnih ideja koje dolaze, da bi bili stvarno unikatni!
  • 2. Zato sto ce biti pravi Helperi i OSC-ovi koji ce vam biti na raspolaganju 24/7 za pomoc !
  • Da dalje ne duzim videcete sami na otvaranju koliko je truda ulozeno u ovaj projekat!!
IP: Uskoro!!
TS3: Uskoro(ukoliko server uspe bice i TS)
Forum: perfectrp.comoj.com/forum

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Citat: MiXailo? poslato April 15, 2013, 17:16:50 POSLE PODNE
Zašto da pravim moj CoS? - Pa da bi bilo posebno da ne bi bilo na mom serveru da mi odlaze igrači zato što sam kopirao.
Veoma glupo objasnjenje,mozes ti i da editujes cos neki pa da ne bude isti..
Inace kako mislis da napravis cos a ne znas da skriptas i plus nemas ideju kako napraviti.Evo i ja trazim kako da kupim Ferari a da pritom nemam para? Ako mi odgovoris i ja cu tebi.

Pa lepo radiš pošteno i zaradiš pare.
CoS sam zamislio da bude u Dialogu. Kola bi trebala da se prodaju na parkingu kod banke.

-Balkan Perfect je server koji želi da vam obezbedi najbolju zabavu na pristoru Balkana !

• 1. Zato Å¡to ima stvarno unikatan mod, koji je jos u razvoju zbog stalnih ideja koje dolaze, da bi bili stvarno unikatni!
  • 2. Zato sto ce biti pravi Helperi i OSC-ovi koji ce vam biti na raspolaganju 24/7 za pomoc !
  • Da dalje ne duzim videcete sami na otvaranju koliko je truda ulozeno u ovaj projekat!!

Citat: MiXailo? poslato April 15, 2013, 17:31:37 POSLE PODNE
CoS sam zamislio da bude u Dialogu. Kola bi trebala da se prodaju na parkingu kod banke.

Like a baws xD
Btw slazem se nadji cos i edituj ga
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Koji bi mi mogao preporučiti? :)

Imas Hitmanov i Ivex-ov Cos koristi trazilicu ubuduce ali evo ti sad : http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=33795.0 samo ti prebaci u mod dodaj auta jos ... na tebi ej sta ces uraditi
A evo ti ivex-ov : http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=13692.15

Blaeks

*

Madmen

zavisi mixailo, ti mozes da probas da uradis COS, uz stalnu pratnju nekog dobrog skriptera koji ce ti pomagati, pa tako ces najbolje nauciti, moj savet

Pa system bi trebao izgledati ovako: da kola budu na parkingu kod banke(to kao autopijaca), da na kolima budu labeli za cenu, da komanda /vehicle (/v) bude u dialogu a i ne mora. Da OSC(ADMIN) ima komandu /addvehtobuy <modelid><boja 1><boja 2><cena> koja bi dodavala kola na buy. Kupovanje vozila na /vehbuy
Tako bi trebalo da izgleda.

Blaeks

*

Madmen

preporucujem ti da nadjes slican cos i da ga doradis, listaj malo samp forum

a imas i ivexov pogodan za koristenje nijedan bug testirano sve radi  :
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=13692.15

Takodje imas jedan jako dobar cos tacnije od Gagija cos jes da nema to za add veh ali je extra
Mislim dakle Boze
Na Zari sve i svasta

Evo ti od gagija takodjer je odlican za koristiti ..   
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?p=1767935#post1767935
Poslednja Izmena: April 15, 2013, 22:32:47 POSLE PODNE od [EG]|...KuNNa...|

Streetboy

*

I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva znam da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi.

Citat: MiXailo? poslato April 15, 2013, 17:31:37 POSLE PODNE
I radim 20 godina da bih to zaradio :D :D
Ne,ozbiljno,nemoj da se ljutis za ovo sto sam ti rekao ali cos spada u najteze sisteme,cak neki dobri skripteri ne mogu uraditi cos od 0...