[POMOC] Slanje poruka

Započeo brian.amx, April 13, 2013, 20:58:45 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: Meine (Dio iz CL:RP-a)
Detaljan opis problema: Pa nece da mi posalje poruku u war sistemu ili posalje ali 15 redova od istog igraca, znaci, kada se War zavrsi, treba od svakog igraca da posalje jednu poruku u kojoj pise "Taj Taj | Ubistava: 20 | Smrtiju: 15", i tako za svakog igraca pojedinacno, a kod mene posalje ovako, ali samo za playerid :S
Dio skripte: Pa trenutno je u jednom Timeru
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //////

Citat: David (Sabljak) A.k.A SABO(T) poslato April 14, 2013, 01:38:46 PRE PODNE
Daj nam taj dio..
Ma obican Foreach(Player, i)
{
USLOB
{
SCM
}
}
i eto, ali nece tako da radi, posalje samo jednom igracu BGT

foreach(Player, i)
{
	if(PlayerInfo[i][pClan] == jawartimRC2 || PlayerInfo[i][pLider] == jawartimRC2 || PlayerInfo[i][pClan] == WartimRC2 || PlayerInfo[i][pLider] == WartimRC2)
	{
		new warista[MAX_PLAYER_NAME];
		imeigraca(i,warista);
		format(stringa, sizeof(stringa), "{FF9900}%s | {FF9900}U: %d | S: %d",warista, PlayerInfo[i][pWarUbistava], PlayerInfo[i][pWarSmrtiju]);
		SendClientMessage(i, -1, stringa);
	}
}
Poslednja Izmena: April 14, 2013, 15:21:35 POSLE PODNE od Ramiz

U tome i jest problem BGT
Evo, zavrsi se War, igrao se 2v2, ima 4 igraca, i svim igracima u Waru treba doci poruka koliki je skor njihov i ostalih ucesnika Wara
Ovako
Brian OConer | U: 11| S: 11
Marko Ruzic | U: 11| S: 11
Adin Polic | U: 11| S: 11
Tom Berwick | U: 11| S: 11
a meni dodje samo
Brian OConer | U: 11 | S: 11 (Samo moj) :S

Citat: David (Sabljak) A.k.A SABO(T) poslato April 14, 2013, 17:45:07 POSLE PODNE
pa svakom igracu salje tu poruku ... hmmmmmmmmmm mislim da to moras onda napravit

format(stringa, sizeof(stringa), "{FF9900}%s | {FF9900}U: %d | S: %d",warista, PlayerInfo[i][pWarUbistava], PlayerInfo[i][pWarSmrtiju]);
//Sad stavis i definas drugog igraca format(stringa, sizeof(stringa), "{FF9900}%s | {FF9900}U: %d | S: %d",warista, PlayerInfo[i][pWarUbistava], PlayerInfo[i][pWarSmrtiju]);

Daj objasni bolje molim te :S