[POMOC] Admin Help

Započeo WilliamS, April 14, 2013, 11:37:40 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim:SC
Detaljan opis problema:Ovako ja kucam /ahelp i izbaci mi komande za admina u dialogu i sve lepo radi ali pise prvo Admin lvl 1:/Ban /kick itd...
a ispod Admin lvl 1 odma dole pise Admin lvl 4: /bh /mg itd...Ja hocu da izbrisem to Admin lvl 4 i da ga napisem tamo gde treba da stoji i ja odem u pawno i kucam /ahelp i kada tamo u pawnu sve uredu znaci sve lepo stoji Admin lvl 1 na svom mestu Admin lvl 4 na svom mestu,a u igri stoje jedan pored drugog
Dio skripte:Dole je cela /ahelp komanda.
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno):/

if(strcmp(cmd, "/ahelp", true) == 0 || strcmp(cmd, "/ah", true) == 0)
	{
	new info[2048];
	if(IsPlayerConnected(playerid))
	{
	if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1)
	{
	strcat(info, "{0094d4}===============================[{0094d4}Admin {ffffff}Help{0094d4}]=====================================\n\n", sizeof(info));
	}
	{
		strcat(info, "{0094d4}Duznost | {ffffff}/adminduty\n", sizeof(info));
		strcat(info, "{0094d4}|BF|Admin Level 1 | {ffffff}/kick /slap /nitro /checkweapons /rtc /check /setarmor /prison /unfreeze /kill /name /ajail /count /vehs /mark /gotomark /tunecar\n{0094d4}Admin Level 4 | {ffffff}/bh /pg /mg /rk /sk /invalidp /invalidad /invalidreport /kaznilidera /dm /spam /specplayer /specoff\n", sizeof(info));
	}
	if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 2)
	{
		strcat(info, "{0094d4}|BF|Admin Level 2 | {ffffff}/fuelcars /sethp /freeze /getcar /mute /ban\n", sizeof(info));
	}
	if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 3)
	{
		strcat(info, "{0094d4}|BF|Admin Level 3 | {ffffff}/vehslap /setage /unprison /gotocar /learn\n", sizeof(info));
	}
	if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 4)
	{
		strcat(info, "{0094d4}|BF| Admin Level 4 | {ffffff}/setteam /health /adminmenu /gotorts /gotoms13 /gotogrove /gotolcn /gotoyakuza /gotofbi /gototaxi /gotocarship /gotocarship1 /gotohitman\n{0094d4}Admin Level 4 | {ffffff}/gotorentcar /gotopayspray /gotohouseupgrade /gotomts /gotogunshop /gotoelektrana /gotoammu /adminskakazna /skiniadminsku\n", sizeof(info));
	}
	if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1337)
 {
		strcat(info, "{0094d4}|BF| Glavni Admin | {ffffff}/disarm /oduzmil /fban /asellcar /makeleader /dodatnieventauti\n/bigears/rac\n", sizeof(info));
	}
	if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] >= 1338)
	{
		strcat(info, "{0094d4}|BF| Skripter | {ffffff}/agl /asellbiz /asellhouse /unbanip /agivemoneyall /money /givemoney  /weather /weatherall /freezeall /unfreezeall /agivemats\n", sizeof(info));
		strcat(info, "{0094d4}|BF| Skripter | {ffffff}/asellhouse /asellbiz /asellsbiz /portall /editujauto /editujautoime /nagrade /edit /setstat /givegun\n{0094d4}SE Skripter | {ffffff}/restart /jetpack /bankmoney /moneyall /bankmoneyall /makedgm /makemaster /makeadmin\n", sizeof(info));
	}
	{
		strcat(info, "{0094d4}|BF| Direktor | {ffffff}Imas sve komande koji ostali admin/gamemaster lvl imaju\n", sizeof(info));
	}
	{
		strcat(info, "{0094d4}|BF| Vlasnik | {ffffff}Imas sve komande koji ostali admin/gamemaster lvl imaju\n", sizeof(info));
	}
	{
	strcat(info, "{0094d4}===============================================================================\n\n", sizeof(info));
	}
	ShowPlayerDialog(playerid, ADMINHELP, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "{0094d4}Admin {ffffff}Help{0094d4}", info, "Uredu", "");
	}
	return 1;
    }

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.

Moras koristiti "else if" a ne samo if,if,if,if.. Moguce da je do toga,ako ne bude javi..

Bas sam sad malo gledao komandu i video.Vidite da je pored Admin lvl 1 komandi na kraju odma pise Admin lvl 4: :D Problem Resen moze LOck

U svakom slucaju hvala :D
Poslednja Izmena: April 14, 2013, 14:04:39 POSLE PODNE od woody

Respect:ColdPlay,Artie,dnjl.